Connect with us

Музика

Shane Mcpherson в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

Shane Mcpherson е от онези артисти, които с неизчерпаемата си енергия, харизма и завидна техника зад пулта, умеят да предизвикат истински взрив на дансинга. В навечерието на Свети Валентин, 13 февруари, британският модел и диджей идва в София по покана на столичния :PM CLUB. Красавецът ще се качи на пулта редом до DJ Doncho и Ясен Петров, за да сподели с българската публика едно незабравимо парти в първите часове на най-романтичния ден в годината.

Роден и израстнал в Лондон, Shane Mcpherson винаги е имал огромна страст към музиката, а сетовете му са мелодични, с мощен бас, повлияни от disco, house, drum & bass и hip-hop. Започва кариерата си на диджей през 2006г. и много бързо се нарежда сред най-търсените имена, когато партито трябва да премине на друго ниво. “Имам енергия като диджей и очаквам енергия когато съм зад пулта. Танцуващите хора са моята страст и това е очевидно когато пускам сетовете си”, споделя Shane. Бил е на една сцена със световни артисти като Pete Tong, Armand Van Helden, Martin Solvieg, Booka Shade, Macy Grey, Orbital, Carl Craig, Will I Am, Lady Gaga, Dr Dre, Beyonce и мн.др.

Shane Mcpherson

Преди да се утвърди като име на клубната сцена, Shane Mcpherson има успешна кариера като модел в рекламни кампании за Diesel, Levis, DVB, Ozwald Boateng, Mandarina Duck, Kangol, Rimmel, както и сесии за издания като GQ, Esquire, Arena Homme+, I-D, Luomo Vogue. Сред модните клиенти, за чиито събития е пускал са световни брандове като Armani, Dolce & Gabbana, DKNY, Christian Louboutin, BIBA, Chanel & Ozwald Boateng, Selfridges & Harrods.

Continue Reading
Advertisement