Connect with us

Дръм и Бас

Signal превзема София с математически съвършен дръм енд бейс

Avatar

Публикувано

на

Signal Visual

На 4-ти ноември в B-Side на клуб „Mixtape5“, Future Sounds of Sofia ще ви представи истинския Critical звук в лицето на Signal. Гостуването на младия музикант с афинитет към математиката е част от първото му европейско турне.

Едва 17 годишен, Джонатан Кийвит бързо се превръща в един от най-уважаваните продуценти в последно време. Още с дебютното му издание в началото на 2015 г. веднага приковава вниманието на големите лейбъли, сред които Critical Music, Renegade Hardware, Invisible Recordings и др. Успоредно с издаването на нови проекти, клубните участия и множеството колаборации, Signal става и съосновател на дигиталния лейбъл “Fumei”. И несъмнено е подготвил изненадващо добри тракове за гостуването му в София.

Този петък, освен Signal и Phirah от FSS, на сцената ще се изявят още специални гости, които определено ще подплатят  сета на Джонатан с интересни селекции. Hydrashock е име, което ценителите познават и могат да го засекат на редица локални събития с внушителен антураж от плочи. Част от autonomicdnb crew и активен застъпник на стила в България, Hydrashock със сигурност ще допринесе за очакваното minimal, dark & deep звучене на вечерта.

Музикалното пътешествие на Vasquez NZ започва в средата на 90-те, като в продължение на 10 години следва техно и хаус стиловете. Поема по пътя на дръм и бас културата през 2008г. след преместването му в Нова Зеландия. Именно там той се запознава задълбочено със стила и започва да диджейства.

Thrust е сред новите имена на сцената, но открива афинитета към бързите електронни ритми още преди 8 години и от тогава целеустремено изгражда своята селекция и специфичен подход към нея. Пътешествието му из света на музиката преминава през меката на дръм & басс-а – Лондон, от където се завръща едва преди няколко месеца. Зареден с енергия и голямо разнообразие от парчета, Thrust ще се погрижи за душите ви в ранните часове на вечерта.

Advertisement

Билети ще има само на входа на клуба, като преди 00:00 ч. цената ще бъде 10 BGN, а след това – 12 BGN.

Continue Reading
Advertisement