Открийте ни и в

Общество

SIStory ще разкрие как се започва бизнес за милиони

Avatar

публикувано

на

SIStory ще разкрие как се започва бизнес за милиони 141

На 21 октомври от 19 ч. в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе лекция на предприемача Теодор Кафеджиев, който ще говори на тема „Как стартирах бизнес за милиони с 60 лв“. Организатор е клубът по предприемачество Start It Smart, а събитието е част от поредицата лекции на успешни предприемачи, организирани от клуба под името „SIStory” (Successful Inspirational Story).

Теодор Кафеджиев е основател на агрегатора на оферти за колективно пазаруване VsichkiOferti.bg, който е с над 80% пазарен дял в своята категория, както и на женския сайт Dama.bg, нареждащ се на една от първите по посещаемост позиции в България. Инвестира в различни публични компании на Българската фондова борса и на международни борси.

По време на SIStory един от най-успешните български интернет предприемачи ще разкаже за умението си да разпознава печелившите идеи, за улавянето и реализацията на всяка възможност, за старта, пътя и новите течения. Присъстващите ще научат как да преценяват риска и да инвестират в бизнес идеи. Всички желаещи да присъстват могат да направят регистрация за лекцията в онлайн формата на адрес: https://eventyard.net/events/conferences/sistory-teodor-kafedjiew-kak-startirah-biznes-za-milioni-s-60lw/234378/, а регистрацията на място започва от 18:30 часа.

Реклама