Открийте ни и в

Музика

SLASH с ново обръщение на български

Avatar

публикувано

на

SLASH с ново обръщение на български 140

От тази нощ на официалната страница на SLASH във Facebook стои специално обръщение към всички негови фенове в България! На чист български език звездата обяви своя концерт, до  който остават само 4 дни!

„България! Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators идват в София, в зала „Христо Ботев“, на 29-ти юни!“

Концертът ще започне в 20:00ч, когато на сцената ще се качи примата на българския рок Милена. Вечните класики „Не’ам нерви“, „Машина за месо“, „Ха-ха“ и много други ще звучат на живо в зала Христо Ботев и ще вдигнат градуса на емоцията за многобройните фенове!

Сетът на хедлайнерите Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators се очаква да започне в 21:00ч и ще продължи цели 120 минути! По традиция, сетлистът за шоуто не е фиксиран, защото Slash обича да избира реда на парчетата на момента, според настроението в залата. Със сигурност обаче българската публика ще чуе легендарните химни „Sweet Child O’ Mine“, „Paradise City“, “ You Could Be Mine“ от златните времена на Guns N’ Roses, парчета от последния албум на бандата „World On Fire“ (Roadrunner / Орфей Мюзик), както и силния тур-сингъл от него „The Dissident“.

Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators ще пристигнат у нас рано сутринта в деня на концерта, 29 юни. Веднага след шоуто музикантите заминават за Виена за поредната спирка от гастрола си. Гласът на бандата – Myles Kennedy, ще бъде придружаван от съпругата си Селена, която е неотлъчно до  него по време на цялото европейско турне на групата.

За престоя си в България музикантите са пожелали здравословна храна и много плодове. Цигареният дим във всички помещения, в които Slash ще пребивава, е строго забранен. Пушенето няма да бъде позволено както в гримьорните, стаите за почивка и кетъринг зоната, така и в цялата зала Христо Ботев по време на концерта.

Звездната формация идва в България в състав: Slash – китара, Myles Kennedy – вокал, Brent Fitz – барабани, Todd Kerns – бас и Frank Sidoris – китара.

Ентусиазмът за концерта на Краля на китарата расте с часове, а събитието е почти разпродадено! Последнибройки билети могат дабъдат закупени в мрежата на Тикетпро на цена от 65 лв.
Посланието на стената на Slash във Facebook можете да видите тук:

https://apps.facebook.com/Slash/posts/10153474708757439?__mref=message_bubble

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“650″]SMKC[/media-credit]

Реклама