Открийте ни и в

Swing

SMUGGLERS SWING CLUB завършва 2015 година със специално Коледно издание

Avatar

публикувано

на

SMUGGLERS SWING CLUB завършва 2015 година със специално Коледно издание 141

снимка: PR

Тази събота, 12 декември, The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена SMUGGLERS SWING CLUB, за едно ново завладяващо пътешествие в столичния клуб “Mixtape 5”, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката. Предстоящото издание на парти поредицата обещава да е много коледно и изпълнено с предпразнично настроение.

Зад пулта, разбира се, ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към годините, когато суинга и ритъм&блуса и рокенрола са изпълвали класациите, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21 век, където electro swing-a е новата винтидж мания в цял свят. Ще бъде обърнато специално внимание и на любимите на всички коледни хитове от 40те и 50те години!

SMUGGLERS SWING CLUB ще Ви посрещне с традиционния си „Винтидж будоар“, където всички гости ще могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите партито ще имат възможността да си направят и коледна снимка за спомен в оригинален празничен декор.

По време на събитието прекрасните танцьори от Lindy Hop Bulgaria ще представят зареждащи хореографии и ще нажежат обстановката на дансинга.

Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати за всички почитатели на винтидж емоциите на 12 декември в клуб MIXTAPE 5 (бул. „България“ 1, подлез „Галерия“). Началният час е 21:00, а стартът на суинг треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

За тези, който не са присъствали досега на събитие от поредицата, SMUGGLERS SWING CLUB представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава SWING срещу ELECTRO-SWING. По този начин са покрити всички разклонения на SWING и ROCK’N’ROLL музиката от 40-те години до днес, когато ELECTRO-SWING течението изживява своя възход. От феномен SMUGGLERS SWING CLUB се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус. След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена от суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни концерти за следващите събития с марка SMUGGLERS SWING CLUB.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/531387710344390/

Реклама