Connect with us

Музика

Smugglers Swing club се завръща с Big Bad Voodoo Daddy

Avatar

Публикувано

на

SSC 21.02 BBVD

SSC_21.02_BBVDПървото за 2015 година издание на Smugglers Swing Club ще е много интересно и вълнуващо. На 21 февруари The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят в своята машина на времето в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката. Освен експлозивна музикална селекция, за атмосферата на вечерта ще допринесе и ексклузивно лайв изпълнение.

Специален гост на събитието ще момчетата от Swing Revival Collective, една от най-новите и интересни формации на българската суинг сцена. Swing Revival Collective се състои от членове на банди като Train Station, KGB, Уикеда, Ginger Groove и Мерудия, събрани заедно от любовта си към Swing Revival и Jump Blues стиловете. Специално за Smugglers Swing Club групата е подготвила лайв трибют на кръстниците на съвременната суинг музика, а именно BIG BAD VOODO DADDY. По време на концерта, феновете ще могат да чуят в изпълнение на живо над 20 хита на бандата от Калифорния, обхождащи цялата им дискография от 1994 до днес. Песните на BIG BAD VOODOO DADDY са сред най-популярните и харесвани парчета сред всички любители на суинг музиката, ето защо изпълнението им на живо, дори под формата на трибют е нещо, което не трябва да се пропуска.

Музикалната селекция на DJ-те от The Smugglers Collective отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club – противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика. Посетителите ще могат да се разкършат под звуците на най-доброто от старата школа, както и на актуални Swing, Rock’n’Roll и Electro Swing хитове.

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 21 февруари (събота) в клуб MIXTAPE 5 (бул. „България“ 1, в подлез „Галерия“). Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа.

The Smugglers Collective live

снимка: tillate.com

По време на Smugglers Swing Club, за една незабравима вечер ще се върнем в златните години на съвременната суинг музика, декадентските танци, гангстерите и очарователните flapper момичета. На станалия вече традиция автентичен vintage будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа. Гостите на суинг клуба ще могат да увековечат парти атмосферата в тематичния photo corner. Smugglers Swing Club крие и още много изненади. Елате и се уверете сами!

Билетите за Smugglers Swing Club са на цена от 12 лв, само на входа на Mixtape 5 в деня на събитието.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement