Connect with us

Музика

Smugglers Swing Club се мести в Хавай за Коледа

Avatar

Публикувано

на

0af6b1 184126b6e195f4e70771a81ea55408da.jpg 1024

SSC_19.12_HawaiiПоследното за 2014 година издание на Smugglers Swing Club ще е предколедно, много горещо и вълнуващо. И най-вече хавайско. На 19 декември The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят в своята машина на времето в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката.

Smugglers Swing Club: Christmas in Hawaii кани всички почитатели на винтидж музиката и културата на едно нестандартно коледно парти! Събитието ще пренесе гостите си директно в слънчев Хавай от 40те и 50те години, когато на мода са били хавайските ризи, белите костюми, роклите на цветя и tiki баровете.

Музикалната селекция на DJ-те от The Smugglers Collective отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club – противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика. Посетителите ще могат да се разкършат под звуците на най-доброто от старата школа, както и на актуални Swing, Rock’n’Roll и Electro Swing хитове. Ще бъде обърнато специално внимание и на песните с коледна тематика от 40те и 50те години на миналия век.

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 19 декември (петък) в клуб MIXTAPE 5 (бул. „България“ 1, в подлез „Галерия“). Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа. Билетите са на цена от 10 лв и ще се продават само на място на събитието.

Специално за Smugglers Swing Club: Christmas in Hawaii, клуб Mixtape 5 ще бъде преобразен в тропически остров, с много палми, цветя, ярки цветове и въобще всичко, което може да накара посетителите на суинг клуба да забравят за минусовите температури навън.

На станалия вече традиционен vintage будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа и дори цвете в косата. Всеки желаещ ще може да увековечи парти атмосферата в тематичния и много слънчев photo corner, вдъхновен от Tiki баровете в Хавай.

Advertisement

Талантливите танцьори от Lindy Hop Bulgaria ще изпълнят специално подготвени за случая хореографии и ще нажежат допълнително обстановката.

Smugglers Swing Club крие и още много изненади. Елате и се уверете сами!

The Smugglers Collective live

Няма да се размине и без подаръци, за всички фенове и тези които все още не са се докоснали до тази емоция, но винаги с отворено съзнание приемат новите предизвикателства, лорд Самърсби раздава 3 двойни покани за събитието през специална игра във FB страницата на марката  https://facebook.com/Somersby

За тези, който не са присъствали досега на събитие от поредицата, SMUGGLERS SWING CLUB представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава SWING срещу ELECTRO-SWING. По този начин са покрити всички разклонения на SWING и ROCK’N’ROLL музиката от 40-те години до днес, когато  ELECTRO-SWING течението изживява своя възход. От феномен SMUGGLERS SWING CLUB се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус. След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена от суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни събития с марката SMUGGLERS SWING CLUB и през 2015 година.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement