Connect with us

Swing

SMUGGLERS SWING CLUB ще пренесе Холивуд в София

Avatar

Публикувано

на

SSC AtTheMovies 22.05

Този петък, 22 май, The Smugglers Collective имат удоволствието да Ви поканят отново в своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club.  В петък вечерта в столичния клуб “Mixtape 5” за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката.

Този път дългоочакваното винтидж събитие е вдъхновено от Холивуд, от любимите филми с музикална, винтидж, суинг и рокенрол тематика, от зората на 3D киното и шеметните танци.

Зад пулта, разбира се, ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към годините, когато суинга и ритъм&блуса и рокенрола са изпълвали класациите, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21 век, където electro swing-a е новата винтидж мания в цял свят. Посетителите ще чуят също така и някои от най-хитовите саундтраци.

Танците отново ще са на почит по време на Smugglers Swing Club: A Night At The Movies – майсторски хореографии от емблематични филми ще покажат танцьорите от  Lindy Hop Bulgaria.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“651″]The Smugglers Collective live[/media-credit]

Както подобава на едно събитие, посветено на филмовото изкуство, посетителите ще минат по червения килим, а въднъж озовали се вътре, Smugglers Swing Club: A Night At The Movies ще посрещне гостите си с традиционния „Винтидж будоар“, където всяка дама ще може да се преобрази в звезда от златната ера на Холивуд.

Advertisement

На входа на клуба на всички гости ше бъдат раздавани 3D очила, а в голямата зала на Mixtape 5 на голям екран ще бъдат прожектирани стари филми, преработени в 3D. Само за една вечер кино, музика, танци и мода ще бъдат събрани заедно за една незабравима нощ.

The Smugglers Collective са предвидили и още изненади по време на партито, но ще ги запазят в тайна до последния момент.

Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати за всички почитатели на винтидж емоциите на 22 май в клуб MIXTAPE 5 (бул. „България“ 1, подлез „Галерия“). Началният час е 21:00, а стартът на суинг треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 8 лева, без предварителна продажба на билети.

Това ще е последното издание на Smugglers Swing Club на закрито за този сезон. През следващия месец купонът ще се пренесе на открито за летния сезон. Повече информация скоро, а дотогава Keep Swingin’!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement