Connect with us

Музика

Snow Patrol с осми студиен албум

Avatar

Публикувано

на

Snow Patrol Lead Press 2024 Credit Tom Beard jpg

снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

Snow Patrol обявяват премиерната дата на чисто нов албум, озаглавен The Forest Is The Path. Студийният проект е първият на ирландската група от шест години насам, след Wildness от 2018 г., и ще бъде издаден на 13 септември. Той е продуциран от Fraser T Smith, който е работил съвместно с изпълнители като Adele, Dave и Stormzy. Триото Gary Lightbody, Nathan Connolly и Johnny McDaid предлагат първи поглед към необикновения си нов проект със сингъла “The Beginning” и обявяват подробности за турне във Великобритания, Ирландия и Европа през 2025 г.

The Forest Is The Path, написан от Gary, Nathan и Johnny, включва дванадесет песни, а обложката на колекцията и сингъла са картини на вокалиста Gary. “The Beginning“ е основата на албума, създаден по време на пътуване до Съмърсет.

„Песента е с това разтърсващо качество, при което имаш чувството, че виждаш в нечия душа. The Forest is the Path е албум, в чиито корени са размисълът, интроспекцията и питането. Един от основните му градивни елементи е идеята за любовта през дистанцията на времето. Не съм имал връзка от много дълго време, 10 или повече години, така че любовта от разстояние за мен означаваше начина, по който една връзка седи в паметта ти, да речем, 10 години,“ казва Gary. Това е тема, която е разгледана безпогрешно в “The Beginning“.

„Мисля за различни грешки, за всяка болка, която може да съм причинил, от място, където вече нищо не боли, освен споменът, когато го върнеш обратно в съзнанието си. Самият спомен е пълен с болка, но всичко около него не е. Държиш в ръката си това огнено кълбо, но сега си с предпазни ръкавици, “ продължава Gary.

Advertisement

Днес Snow Patrol обявяват и турне с 8 дати в Обединеното кралство и Ирландия, както и дати в Европа през януари и февруари 2025 г. Феновете, които направят предварителна поръчка на The Forest Is The Path от официалния магазин на Snow Patrol, ще получат достъп до предварителната продажба на турнето в сряда, 5 юни, в 10 ч. Билетите ще бъдат пуснати в обща продажба – в петък, 7 юни, в 10 ч.

Датите на турнето са:

Jan 30th Paris Olympia

Feb 1st Zurich The Hall

Advertisement

Feb 2nd Frankfurt Myticket Jahrhunderthalle

Feb 4th Munich Zenith

Feb 5th Berlin Tempodrom

Feb 7th Dusseldorf Mitshubishi Electric Halle

Feb 8th Amsterdam Ziggo Dome

Advertisement

Feb 9th Brussels Forest National

Feb 15th London O2

Feb 16th Birmingham Resorts World Arena

Feb 18th Cardiff Utilita Arena

Feb 19th Hull Connexin Live

Advertisement

Feb 21st Glasgow OVO Hydro

Feb 22nd Manchester Co-op Live Arena

Feb 25th Dublin 3Arena

Feb 27th Belfast SSE Arena

Advertisement
Continue Reading
Advertisement