Connect with us

Музика

Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на Капана Фест в Пловдив

Avatar

Публикувано

на

SLFxKAPANA Insta Post

Тази пролет, SOFIA LIVE FESTIVAL излиза от градската част на София, за да гостува на юбилейното издание на най-актуалния фестивал в гр. Пловдив – Капана Фест, който ще се проведе от 9 до 12 май, на Площад Централен.

За вечерта на 11-ти май, организаторите на SOFIA LIVE FESTIVAL са подготвили изключително интересна програма за жителите и гостите на града. На сцената в Пловдив ще се качат култовите Жлъч/Григовор/Гена, Leena  и YAИА, ТДК и PISTAMASHINA.

Тазгодишното издание на Капана Фест обещава на пловдивчани нестандартно представена  музикална програма със сериозен акцент върху сцената и отношенията между хората и културните дейци. Това е и причината, която води SOFIA LIVE FESTIVAL в града на тепетата. Капана Фест подава ръка към някои от най-големите фестивални и концертни организатори в страната, за да създаде едно неочаквано партньорство, което да скъси дистанцията и да спомогне за по-добра комуникация между културните оператори в страната. Така те искат да създадат една нова фестивална концепция и да обединят редица свои партньори в общата кауза – за да предложат най-доброто преживяване на публиката и да дадат пример за позитивно взаимодействие.

Междувременно афишът с имена за софийското издание на  SOFIA LIVE FESTIVAL, който ще се случи на 21-ви, 22-ри и 23-ти юни 2024 г. на Арена София (Колодрума) в Борисовата градина, става все по-богат.

Ясна е вече програмата по дни, а в продажба са и еднодневните билети.

Advertisement
21.06.204

Heptagram

DUB FX

Selah Sue

Small stage: 

Advertisement

Marten Roberto

22.06.204

Woomb

Bulgarian Cartrader

Kovacs

23.06.204

Жлъч/Григовор/Гена 

Advertisement

DJ Shadow

Atmosphere

Small Stage: DJ Rawland & Phat Phillie 

За повече информация и всички новини около Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Facebook: https://www.facebook.com/sofialivefestival   и инстаграм профила: https://www.instagram.com/sofialivefestival/

Билети за двете събития могат да бъдат намерени на https://www.sofialivefest.com/tickets  и мрежата на Eventim.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement