Connect with us

Култура

SOFIA LIVE FESTIVAL с номинация за престижните награди European Festival Awards

Avatar

Публикувано

на

SOFIA LIVE FESTIVAL отново бе високо оценен от европейската културна общност. След като за първи път български фестивал е поканен да стане член на “Европейската асоциация на фестивалите”, сега летвата скочи още по-високо.

SOFIA LIVE FESTIVAL получи номинация за най-престижните фестивални награди в Европа – European Festival Awards, в категория „най-добър нов фестивал“.

Толкова сме щастливи, горди, мотивирани, вдъхновени и БЛАГОДАРНИ! Защото има смисъл. И целият труд, любов и всичко, което нашият малък, скромен екип влага денонощно в тази идея, се забелязва и оценява. Чувството е страхотно.

Благодарим на всички артисти, зрители и партньори за това, че ни вярват и ни подкрепят!“ – споделя Рут Колева, съорганизатор и създател на SOFIA LIVE FESTIVAL.

Публичното гласуване за 12-ото издание на European Festival Awards вече е отворено! Всеки може да подкрепи любимия си фестивал, като даде своя глас тук: http://bit.ly/3GoO3zD

Advertisement

От създаване си през 2009, European Festival Awards e посветен на това да оцени и отпразнува колективните постижения на най-любимата индустрия на континента – музикалната.

Със своите 16 категории, наградите са начин да се оценят постиженията на организаторите в тази сфера и отличи фестивалите и личностите, които продължават да разчупват статуквото откъм здраве и безопасност, социално съзнание и устойчиво развитие.

SOFIA LIVE FESTIVAL е част от културния календар на столицата и получава пълна подкрепа от Министерство на културата.

Благодарим на Столична Община и Министерство на културата за доверието.

За повече информация и всички новини около Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Facebook: https://www.facebook.com/sofialivefestival   и инстаграм профила: https://www.instagram.com/sofialivefestival/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement