Connect with us

Музика

SOFIA METAL FEST 2016 с първо подгряващо парти този четвъртък

Avatar

Публикувано

на

smf2016 warmup

Този четвъртък, 14 януари, в столичния бар Rock IT в 20:00 часа ще стартира първото подгряващо парти за SOFIA METAL FEST 2016. Очаква Ви предимно музиката на групите, които ще видим на първото издание и кратка томбола с тематични награди. Около 23:00 часа ще ви кажем какво-защо-кога-как идея-фестивал-групи и ще разберем кои са няколкото тениска-парчебилет щастливци от томболата.

Вход свободен!
SOFIA METAL FEST ще се състои на 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала „Универсиада“. Събитието е от типа „фестивал на закрито“(Indoor fest), а в съчетание с функционалността на мястото на провеждане освен разнородни и разностилови групи ще предложи и друг тип забавления нетипични за този формат. Организатор са BGTSC.
В двата дни ще видим минимум 10 групи, като обявените до момента са :

KREATOR са една от най-мощните групи с най-силно сценично присъствие, въпреки своята почти 30 годишна история! Те ще закрият фестивала и програмата на 10 април;

– PARADISE LOST, британските метъл легенди ще закрият програмата на 9 април;

POWERWOLF – Най-успешно развиващата се немска power metal група с първи (хедлайнерски!) концерт на Балканите и 90 минутно шоу точно преди KREATOR;

Advertisement

FINNTROLL – Финландските веселяци за първи път у нас на 9 април.

И четирите групи ще се представят с пълни концертни репертоари!
Билети се продават в мрежата на Eventim в цялата ни страна, Сърбия и Румъния. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени у нас са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopolis, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До 14:00 часа на 18 декември цената на фестивалния билет бе 100 лева, като в момента и до 31 март включително цената ще е 120 лева.

От 1 април до 10 април пропуските ще са по 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

 

Advertisement

Предстои Ви да посетите едно по-различно събитие с KREATOR, PARADISE LOST, POWERWOLF и FINNTROLL на една сцена!  Местата се ограничени, за това и  препоръчваме навременното закупуване на билети!

Continue Reading
Advertisement