Connect with us

EDM

SOLAR EASTER TRINITY в часове

Avatar

Публикувано

на

SOLAR EASTER TIMETABLE

Този петък, 3 април, техно фестивалът на Балканите SOLAR EASTER TRINITY представя четвъртото си поред издание в INTER EXPO CENTER. Качествената селекция с най-актуалните имена от световната техно сцена ще разгърне потенциал в две зали, по едно и също време, срещу един билет. Ето как ще изглежда  програмата по разпределение и часове.

ПРОГРАМА по часове:

FLOOR 1: SETH TROXLER, TALE OF US, PACO OSUNA, ANDREA OLIVA и VALDY

OPEN – 1:00    VALDY

1:00 –  3:00      ANDREA OLIVA

3:00 – 5:00       TALE OF US

Advertisement

5:00 – 7:00       SETH TROXLER

7:00 – 9:00       PACO OSUNA

FLOOR 2: MARCEL DETTMANN, AUDION, PAUL RITCH, MATTHEW DEAR, GAISER, PHILIP CHERNIKOV

OPEN – 1:00   PHILIP CHERNIKOV

1:00 – 3:00       MATTHEW DEAR

Advertisement

3:00 – 4:00       GAISER

4:00 – 5:30       PAUL RITCH

5:30 – 6:30       AUDION

6:30 – 9:00       MARCEL DETTMANN

Така подредени, лайнъпите позволят за феновете да чуят различните артисти в двете отделни зали без да се лишават от многообразието от сетове. И най-ценното – в една нощ ще имат шанса да чуят музиката на най-актуалните имена от световната техно сцена. Това са ТАLE OF US, заемащи номер 2 в класацията на Resident Advisor. Дуото ще свири на живо в синхрон със собствено визуално шоу, за което ще се погрижи екипът  от виджеи на Pfadfinоderei. Към тях се присъединява и класираният на 4-то място SETH TROXLER, заедно с лайва на GAISER, нареждащ се под номер 13, както и 14-тата позиция в Resident Advisor – MARCEL DETTMANN. Kато добавим към тези водещи позиции и артисти като AUDION или още МАТТHEW DEAR, PACO OSUNA, PAUL RITCH, ANDREA OLIVA SOLAR EASTER TRINITY се превръща в техно събитието, което не бива да се изпуска.

Advertisement

Мястото е INTER EXPO CENTRE. Датата – 3 април, петък, а билети на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG, YALTA CLUB и 51 бензиностанции OMV в цялата страна.

Continue Reading
Advertisement