Connect with us

Музика

Sonny Fodera специално за парти в YALTA Club

Avatar

Публикувано

на

SONNY FODERA

ATM_SONNY FODERA_14.03

Addicted To Music – едно от емблематичните предавания на радио NOVA с DJ Silver и DJane Koki, е част от програмата на радиото, което пуска най-доброто от световния и български електронен звук, вече пет години! Партито по случай рождения ден е на 14 март в YALTA Club. Специално за купона идва австралийският диджей Sonny Fodera, създател на лейбъла Beatdown, за който българските диджеи неотдавна издадоха парчета!

Addicted To Music радио шоу присъства в програмата на 101.7 FM и се излъчва всеки понеделник от 18:00 до 20:00 в ефир и на www.radionova.bg. DJ Silver и DJane Koki са сред малкото българи, които са пускали на Amsterdam Dance Event и имат парчета, издадени от лейбъли като Beatdown, Warung Recordings на световноизвестния бразилски клуб Warung, австрийския Mjuzieek Digital и италианския Stereophonic.

Австралиецът Sоnny Fodera стартира кариерата си като музикален продуцент, но скоро става един от най-младите и бързо развиващи се хаус диджеи. Работил е с артисти като Mark Farina, Jay-J, Inland Knights, Audio Jack, James Curd и др. Запазена марка на Fodera е качественият хаус с елементи от jazz, funk и hip-hop. Името на диджея присъства в афишите на почти всички по-големи партита на Defected Records в цял свят, а известният английски лейбъл често издава негови продукции и ремикси.

Партито на 14 март с DJ Silver и DJane Koki и Sonny Fodera се очертава поредната чакана колаборация между най-отдадените посланици на електронния звук в България – радио NOVA и Yalta Club.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement