Connect with us

Tехнологии

Sony участва в CESR 2023 под мотото „Да покажем пътя напред“

Avatar

Публикувано

на

Sony ще вземе участие в CES® 2023, което се провежда в Лас Вегас, Невада, и онлайн в четвъртък, 5 януари.

Кеничиро Йошида, президент и главен изпълнителен директор на Sony Group Corporation, презентира на пресконференцията на Sony, която се проведе в сряда, 4 януари, преди официалното откриване на изложението. Той сподели как сътрудничеството с креативни личности, които създават „Kando“ (емоция), играе изключително важна роля за реализирането на основната цел на Sony да “изпълни света с емоция чрез креативност и технологии”.

Той също така подчерта, че споделянето на преживявания е в основата на съвременните форми на забавление. Сподели и че технологиите на Sony за създаване и взаимодействие със съдържание, ще бъдат в подкрепа на виртуалния свят. Те ще помогнат за предоставянето на изживявания като „на живо“, които да ни свързват във времето и пространството по нови, вълнуващи начини.

Към него се присъединиха и разнообразни лектори от света на визуалните продукти, игрите, музиката, спорта и еволюцията на мобилността, за да обсъдят потенциала за разширяване на мащаба на забавлението чрез технологиите.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement