Открийте ни и в

Музика

Sorana с дебютен соло сингъл “Karaoke”

Avatar

публикувано

на

Sorana с дебютен соло сингъл “Karaoke” 141

Sorana, снимка: Brian Ziff

“Тази поп певица е наистина наелектризираща“– PEOPLE

Мултиплатинената певица-автор на песни Sorana официално сподели дебютния си соло сингъл “Karaoke”, наличен за слушане у нас чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records. Продуциран от оглавяващия класациите, печелил награди GRAMMY® продуцент Ali Payami (The Weeknd, Taylor Swift), емоционално зареденият трак е присъединен от официално музикално видео в YouTube ТУК.

“Историята на песента ми ‘Karaoke’ започва с ‘He broke my heart’, казва Sorana, “но вместо да го конфронтирам защо изневери, реших да отида в караоке бар с приятелките си в петък вечер, да  избера най-сърцераздирателните песни, които можах да намеря в плейлиста, и да си излея сърцето, преструвайки се, че той е там и слуша. Да ходя на караоке стана редовно занимание за мен и като използвах музиката с лечебна цел, намерих и кураж като изпълнител, превръщайки се в звездата на този караоке бар. Тези вечери ме накараха да мечтая и ме вдъхновиха да изразя най-уязвимите си чувства чрез музиката“.

“Karoke” следва колаборацията на Sorana със супер звездния DJ/продуцент David Guetta, redruM”, която вече наброява близо 13M глобални стрийма. Тъмното и засукано музикално видео на трака – в което Sorana обитава залите на хотел в стил Сиянието с неонови сини плитки, напомнящи на обсесията  Sailor Moon  – събра повече от 3.5M гледания в официалния канал на Guetta в YouTube. “redruM’ е присъединен и от двойка високоенергични ремикси от номинирания за награди GRAMMY® германски продуцент /DJ Robin Schulz (слушайте ТУК) и британския артист/продуцент MistaJam (слушайте ТУК), последният от които събра над 1.5M световни стрийма през първата седмица от излизането си.

Наскоро обявена от PEOPLE като един от “The Talented Emerging Artists Making Their Mark in 2022,” Sorana първоначално напуска дома си в Румъния само с раница и мечтата да стане артист. Амбиция, решителност и стремеж сбъдват мечтата й на широкия екран. Богато надарената, базирана в Лос Анджелис майсторка на песни бързо преминава от писането на мултиплаитнени хитове (включващи оглавяващия класациите, платинено сертифициран “Takeaway (Feat. Lennon Stella)” за The Chainsmokers & Illenium и номинирания за награда BRIT платинено сертифициран “Heartbreak Anthem” за Galantis, David Guetta, & Little Mix) до съвместно писане и участие с вокалите си в “Lost Control (Feat. Sorana)”  на Alan Walker, който генерира над 110M световни стрийма. Sorana се впусна в артистичността си с дебютния сингъл “redruM” с David Guetta, а сега с “Karaoke” – и още уникална и силна поп музика на хоризонта –Sorana ще достигне по-големи висоти, затвърждавайки се като голям нов артист и неуморима поп сила, която не е за подценпване.