Connect with us

Музика

SOUND OF THE AGES 2017 – концертите в Античния театър в Пловдив за първи път и с фестивал на ВИНОТО – WINES OF THE AGES

Avatar

Публикувано

на

Wines of the Ages ORG with activity

През септември, радио ТАНГРА МЕГА РОК ще осъществи седмото издание на световния музикален форум Sounds Of The Ages.

В трите поредни вечери – 22, 23 и 24 септември, в Пловдив се очаква рекорден брой фенове и гости от чужбина. За трите концерта общо вече са продадени над 3000 билета в цяла Европа, Канада, САЩ и дори в Австралия.

За да запознаем гостите с очарованиято и плодовете на българската земя и традиция, както и за да направим приключението още по-вълнуващо за нашите фенове – успоредно с концертите, ще представим и Wines of the Ages.

Това е първият по рода си вино тестинг в Пловдив с участието на над 40 специално селектирани винарски изби от цяла България. Той ще се проведе във Военния клуб в центъра на Пловдив на 22, 23 и 24 септември 2017 паралелно със Sounds of the Ages, който през последните 7 години се превърна в музикална емблема на града, хилядолетната традция среща съвременната музика.

Посетителите на мащабния форум Wines of the Ages ще имат възможността, както да дегустират, така и да закупят качествени вина от реномирани Български производители. Същевременно, във всяка от трите поредни вечери, гостите и жителите на Пловдив ще могат да се насладят и на удоволствието от големи рок концерти на легендарните групи MARILLIONMANFRED MANN’S EARTH BAND и DEVIN TOWNSEND PROJECT, изпълнени на хилядолетната сцена на Античния театър – една от най-големите забележителности на града. Със своята 7000-годишна традиция във винопроизводството, в наши дни Горнотракийската низина, чието сърце е град Пловдив, е една от най-привлекателните винени дестинации в целия свят.

Advertisement

Най-скорошното доказателство за това е авторитетната международна класация на специализираното издание ‘Wine Enthusiast’, в която регионът заема второто място сред най-добрите дестинации за винен туризъм – вижте тук.

Билети с цена 10 лв за всяка от трите вечери вече се предлагат в системата на www.Eventim.bg. Този билет дава 10 кредита, т.е. 10 тестинга.

Continue Reading
Advertisement