Открийте ни и в

Lifestyle

SPARK и Visa предлагат удобен и екологичен транспорт в София

MIKA

публикувано

на

Компанията за споделяне и краткосрочно наемане на електрически автомобили SPARK обяви началото на дългосрочно сътрудничество с Visa. От партньорството им ще могат да се възползват и гражданите, и гостите на София, като всички клиенти на SPARK, които използват своята Visa като начин на разплащане, ще получат бонус.

В момента клиентите на SPARK печелят 3 eGO точки за лоялност за всеки похарчен лев, но благодарение на партньорството между двете компании, когато потребителите регистрират своята карта Visa и се разплащат с нея, получават допълнителни 4 eGo точки за всеки похарчен лев. Спечелените eGo точки могат да бъдат заменени за безплатен дневен наем на един от 500 електрически автомобила SPARK, намиращи се на територията на София.

SPARK е услуга за мобилност от ново поколение, която позволява на потребителите да намерят и наемат електрически автомобил чрез мобилния си телефон, независимо дали ще имат нужда от него за 15 минути или няколко дни. Като използват този тип услуги клиентите имат възможност да намалят натоварения трафик и въглеродния отпечатък на столицата, както и да подобрят качеството на въздуха, който обикновено е доста замърсен през зимните месеци. Освен екологичния ефект, SPARK отговаря и на нуждите на своите потребители и дава възможност да пътувате отговорно в безопасна и изолирана среда особено в тези трудни времена.

„В SPARK ценим високо нашите клиенти. Непрекъснато разширяваме автопарка си, за да предоставим уникална и удобна услуга и вече имаме над 500 електрически автомобила от 11 типа. Почти във всяка част на София има превозно средство SPARK точно зад ъгъла. Нашата услуга е не само рентабилна, но и е интелигентентният избор за градска мобилност по време на пандемия. Благодарение на партньорството ни с Visa имаме възможността да възнаградим нашите общи клиенти с повече лоялни eGO точки“, каза Стефан Спасов, изпълнителен директор на Spark в България.

„Като социално отговорна компания, за нас е удоволствие, че ще си партнираме със SPARK, която предлага иновативно и екологично решение за споделяне на автомобили. Сега повече от всякога потребителите очакват заплащането на предпочитаните от тях продукти и услуги да се случва с минимално усилие, бързо, лесно и безпрепядствено.  Проучване на Visa показва например, че намирането и заплащането за паркинг се счита за най-голямото неудобство, свързано с придвижването с автомобил. Колите под наем и споделеният транспорт придобиват още по-голямо значение в контекста на Covid-19 пандемията, като отговорят на изискванията на потребителите по отношение на здравето и безопасността им, в допълнение на удобството, което предлагат. Благодарение на сътрудничеството между SPARK и Visa, столичани ще могат да пътуват с екологичен и удобен транспорт, докато използват своите карти Visa сигурно и безопасно”, каза Севдалина Василева, генерален мениджър на Visa за България, Гърция и Кипър.

Кампанията, чрез която клиентите на SPARK могат да спечелят допълнителни eGO точки, ще продължи до 31 януари 2022 г. Visa картодържателите могат да вземат участие в нея с карти, издадени от български банки преди 1 ноември 2020 г.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

Приключенският филм „Робин Худ: Принцът на разбойниците” – тази събота по FilmBox Stars

MIKA

публикувано

на

от

В края на февруари каналите на FilmBox предлагат на зрителите серия от интригуващи филмови продукции. В събота, 27 февруари, от 18:15 ч. по FilmBox Stars те могат да се насладят на приключенския филм „Робин Худ: Принцът на разбойниците“ с участието на Кевин Костнър и Морган Фрийман. Програмата продължава с комедията „Дъщерята на шефа“ от 20:35 ч., в която в главните роли влизат Аштън Кътчър и Тара Рийд.

Робин Худ: Принцът на разбойниците“ разказва историята на митичния средновековен грабител, който взима от богатите, за да дава на нуждаещите се. След като е заловен по време на Кръстоносния поход, Робин Худ успява да избяга и се завръща в Англия със своя нов приятел Азим. Когато се прибира обратно вкъщи, Робин Худ открива дома си разрушен от злонамерения шериф на Нотингам. Обзет от мъка, героят е твърдо решен да победи злото веднъж завинаги. Зрителите могат да проследят приключенията на Робин Худ и неговия своеобразен поход към справедливостта тази събота от 18:15 ч. по FilmBox Stars.

Комедията „Дъщерята на шефа“ проследява препятствията в живота на Том Стансфилд, служител в издателска къща. Вследствие на недоразумение, Том се озовава в дома на вечно сърдития си шеф Джак. Приема задачата с надеждата, че така ще прекара време с дъщеря му Лиза. За негова изненада обаче, той трябва да пази дома му. Зрителите могат да проследят как ще се развие комедийната история и ще се справи ли Том с тежката задача да спечели сърцето на Лиза в събота от 20:35 ч. по FilmBox Stars.

Продължете понататък

Lifestyle

Средно по 23 минути на ден отделя всяка жена за грижа за кожата

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

73% от жените биха искали да прекарват помалко време в разкрасяване и да съкратят рутината си за грижа за кожата. Това показва проучване, проведено сред 2000 души от цял свят от шведската козметична марка FOREO и маркетинговата компания OnePoll. То разкрива още, че всяка дама отделя средно по 23 минути на ден за грижа за кожата си и мечтае за по-бързи и ефективни решения, които да ѝ спестят част от това време и да ѝ осигурят естествен сияен вид. Преместването на личните срещи в онлайн среда (например Zoom) е една от основните причини за тези потребителски нагласи и превръщането на здравата, стегната и сияйна кожа в топ приоритет за жените, които все по-често избягват тежките гримове в домашна обстановка. Доказателство за това е и, че с настъпването на пандемията покупките на козметични продукти за грижа за кожата от жени са се удвоили.

Г рижата за кожата – новият фон дьо тен

Милиони жени по света силно са променили навиците си за грижа за кожата след началото пандемията. Според скорошното проучване на FOREO 6 от 10 респонденти вече смятат, че грижата за кожата е изключително важна и са започнали да търсят продукти и уреди, които подчертават естествената красота. В резултат на това 4 от 10 жени са променили покупките си на козметика през последните месеци и на преден план са най-вече продуктите за грижа за кожата за сметка на гримовете.

По-малко време пред огледалото

59% от жените смятат, че рутинната грижа е станала по-сложна, сравнено с преди 10 години. Днес дамите прекарват средно по 23 минути на ден в процедури за кожата си, но в същото време мечтаят за по-прости, по-бързи и по-ефективни решения. Ето защо не е изненадващо, че три четвърти от жените (73%) заявяват, че биха предпочели да намалят броя на козметичните продукти, които използват, и да ги заменят с многофункционални козметични устройства, които предлагат повече предимства. „Лавината от продукти на различни марки за красота, които заливат спалните, баните и козметичните чантички на клиентите, преживяват трудни времена днес. Тенденциите показват, че жените търсят по-модерни, по-малко на брой и по-малко сложни решения за кожата си“, коментира шведската марка за красота FOREO.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 23 часа

Концентричните окръжности на живота в “Правек и други времена” от нобелистката Олга Токарчук

Културапреди 23 часа

Представяне на „Интегрирано управление в туристическите комплекси“ от Теодора Ризова

Lifestyleпреди 2 дни

Приключенският филм „Робин Худ: Принцът на разбойниците” – тази събота по FilmBox Stars

Tехнологиипреди 2 дни

Fitify и Mood Messenger са сред първите независими за смарт часовника Huawei Watch GT 2 Pro

Lifestyleпреди 2 дни

Средно по 23 минути на ден отделя всяка жена за грижа за кожата

Музикапреди 3 дни

Nessa Barrett & jxdn представят “la di die”

Lifestyleпреди 3 дни

Банкоматите могат да ускорят икономическото възстановяване след COVID-19

Културапреди 3 дни

Eдинствената автобиография на Мохамед Али излиза в луксозно издание с твърди корици

Музикапреди 3 дни

Петър Байков в „Музика, музика“ по БНТ 1

Lifestyleпреди 3 дни

Университетският театър на НБУ с кампания срещу насилието в училище

Горещо