Connect with us

Музика

SPICE Music Festival за пети път в Бургас

Avatar

Публикувано

на

SNAP jpg

Вижте кои звезди ще се качат на сцената през 2023

SPICE Music Festival се завръща в Бургас на 04 и 05 август 2023 година с много изненади за почитателите на музиката на 90-те.

За своя пети рожден ден фестивалът направи допитване до феновете си кои звезди искат да видят отново и това е причината SNAP!, C-Block и NANA да се качат за втори път на бургаска сцена.

Заедно с тях в програмата на фестивала ще видим още от най-любимите изпълнители на музиката от 90-те до днес – AlexiaApache IndianCulture BeatDJ Quicksilver, S.T.S.B. FKA Fun Factory, Kate RyanLucenzoN-Trance, Paradisio, U96както и специалното завръщане на Гумени Глави!

Както винаги, запазете си първия уикенд на август за незабравимата фиеста на Пристанище Бургас – неповторимата атмосфера на SPICE Music Festival ще ви пренесе в едни от най-вълнуващите музикални години и ще ви зареди с нови спомени за дълго.

Advertisement

Билети могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно и мрежата на Fast Pay.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и “Фест тийм“ ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те и Община Бургас.

Continue Reading
Advertisement