Connect with us

Общество

Stand Up Comedy „Без Страх“ в Sofia Live Club

Avatar

Публикувано

на

Photo 02

снимка: ПР

Дързък хумор, нулева цензура и много смях. Това очаква всеки, който се осмели да бъде разсмян до сълзи от група „Нема кво” на 15 март. По традиция култът към смеха ще се състои в столичния Sofia Live Club от 20.30 ч.

Калин, Венсан и Жорони представят „Без страх“ – едно шоу, в което няма теми табу, посветено на задаващия се Ден на Св. Патрик – националният ирландски празник, който целия свят отбелязва по неповторим начин.

В новия формат, на който залага комедийното трио е предвиден и специален сегмент за гост, който има нелеката задача да изтърпи острите коментари на момчетата и разбра се, да се опита да ги провокира на свой ред с остроумни и бързи реакции. След участията на Драгомир Симеонов, Мариян Бачев, Любен Дилов-син, Устата и 100 Кила този път на горещия стол сяда Александър Сано. За него са подготвени специални изненади, а сред публиката ще бъдат и неочаквани гости, които ще подложат любимия български актьор на допълнителни изпитания.

Комедийното шоу е единствено по рода си в България и съчетава класически Stand Up с елементи на магия и критично-сатиричен прочит на актуалните събития по света.

Advertisement

Official Poster

За отличното настроение на гостите ще се погрижи и атрактивният DJ Mr. V – Виктор Анчев (Viktor Anchev).

Изборът на име за предстоящия спектакъл съвсем не е случаен. „БЕЗ СТРАХ“ отразява непримиримия дух на съвременния човек, решен на всичко в името на приятелството, бъдещето и постигането на успеха. Да бъдеш смел не означава да си неразумен. Смисълът се крие още по-дълбоко, в семейното мото на Jameson Irish Whiskey – SINE METU (БЕЗ СТРАХ), което насърчава смелостта при взимане на съдбовни решения, упоритостта в преследването на мечтите и непримиримостта с посредственото – ценности, които всички разпознаваме като общочовешки.

Желаещите да се сдобият с ценните билети за спектакъла трябва да го направят възможно най-скоро, защото местата са ограничени, а смехът е гарантиран. За отличното настроение, естествено, ще се погрижи любимото ни Jameson Irish Whiskey.

Continue Reading
Advertisement