Connect with us

Кино

STAR LIFE радва своите зрители с вълнуващи премиерни заглавия

Avatar

Публикувано

на

снимка: ©MMXXIII CBS Studios Inc.All Rights Reserved

През март месец STAR LIFE обещава да зарадва своите зрители с вълнуващи премиерни заглавия, които обещават да донесат драма, емоции и незабравими моменти. Нека разгледаме някои от звездните предложения, които ще обогатят ефира:

Тод да ни е на помощ, сезон 2

26 март, вторник, от 22:00 часа

Всеки вторник от 22:00 часа

Advertisement

В ролите: Марша Гей Хардън, Скайлър Астин

Като дете мечтата на Тод е била да стане частен детектив. Сега той вече е такъв, при това доста добър. А останалата част от безцелния му живот? Тя си остава неразгадана мистерия, особено за майка му, която е свръхуспешна адвокатка. Когато тя му предлага работа като вътрешен следовател в нейната кантора, той се съгласява неохотно, при условие, че тя го остави да бъде такъв, какъвто иска.

снимка: © Christophe Brachet Mon Voisin Mother FranceT

Говори с агента ми, сезон 1

20 март, сряда, от 21:00 часа

Advertisement

От понеделник до сряда от 21:00 часа

В ролите: Камил Котин, Грегoри Монтел, Сидни Фани

Подгответе се за блясък, интриги и много смях с уникален екип от парижки агенти… Всеки ден е като ходене по въже за агентите на таланти Габриел, Андреа и Матиас, които се стремят да сключат договори с престижни клиенти като Сесил де Франс, Жана Моро и други топ актьори, които се появяват като гост-звезди. В един сплотен екип, който наподобява дисфункционално семейство, има толкова много драма и смях, както извън екрана, така и на него!

Когато наивната млада Камил, незаконна дъщеря на Матиас, се появява в Париж, настоявайки за работа, тя ни въвежда в живота в агенцията и зад кулисите на дивия свят на звездите. След смъртта на шефа на агенцията всички трябва да се обединят, за да се задържат на повърхността. Невъзможните ситуации следват една след друга, докато агентите жонглират с професионалния и личния си живот и навигират тънката граница между артистичната почтеност и плащането на сметките.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement