Connect with us

Lifestyle

Star Reporters – отличника на онлайн предаванията

Avatar

Публикувано

на

10265621 696659450453370 1976800919862142075 o

Star Reporters е новото онлайн предаване, което ви среща с българските звезди. Датата на създаването е на 1-ви декември и само за няколко месеца предаването успя да обхване всички музикални, театрални и спортни звезди и да се превърне в еталон за качество и точност. За малко над 100 дни предаването има над 90 материала, което показва високата му производителност. За тези няколко месеца предаването удържа на напрежението, пребори конкуренцията и доказа, че желанието за работа и правилния бизнес план работят.
Според собственика на Star Reporters Борислав Борисов – Bobby най-важното е човек да има желание и да не се отказва въпреки трудностите.

„Трудно се гради нещо, когато пазара е пълен с предавания и навсякъде те заливат всевъзможни новини. При мен беше изключително трудно, защото с минимален ресурс трябва да бориш конкуренция и да се доказваш пред големите звезди, че и ти имаш място. Знам каква е формулата на успеха, но не бих я казал. Едно е ясно – за всеки успех човек плаща цената си. Моята цена е липсата на свободно време и големите трудности, които нон-стоп изникват и почти винаги трябва да се справям сам.“

Continue Reading
Advertisement