Connect with us

Tехнологии

SteelSeries обогатява мултивселената на Arctis Nova с Nova 7, 3, 1

Avatar

Публикувано

на

arctis nova 7 black life desk horizontal scaled

снимка: ПР

Благодарение на мощния софтуерен аудио пакет SteelSeries Sonar, слушалките Arctis Nova 7, Nova 3 и Nova 1 променят правилата на играта в своя клас устройства с най-добрата производителност и качество на звука –

SteelSeries, световният лидер в гейминг перифернията и електронните спортове, както и създатели на Arctis, най-награждаваната аудио продуктова линия в гейминг света, днес представиха новите слушалки Arctis Nova 7 – наследник на едни от най-продаваните геймърски слушалки за всички времена.

След четири годишна разработка на новите премиум гейминг слушалки, Steelseries са готови да минат на следващото ниво и да отговорят на нуждите на съвременния геймър в бързо променяща се среда. В ядрото на новите слушалки е акустичната система Nova, която предоставя звук с висока точност, благодарение на софтуерния пакет Sonar Audio и 360° пространственото аудио, които ще позволят на геймърите да чуят всеки един детайл в играта.

Благодарение на безжичната връзка и двойно аудио, геймърите могат да слушат паралелно два аудио източника с 2,4 GHz и Bluetooth, както и лесно да превключват между PC, Mac, PlayStation и Switch благодарение на USB-C свързаност. Комуникацията, която е от ключово значение в гейминга, е още по-качествена благодарение на AI-управлявания микрофон ClearCast Gen 2 с активно шумопотискане. Двупосочният микрофон е базиран на същата технология, използвана от отборите от Формула 1, а софтуера Sonar заглушава фоновия шум и премахва звука от  клавиатурата и натискането на бутони. ClearCast Gen 2 е с уникален дизайн и се прибира безпроблемно в слушалките.

Advertisement

В допълнение към Arctis Nova 7, SteelSeries разширява мултивселената на Nova и света на гейминг звука със слушалките Arctis Nova 3 и Nova 1, като за разработката им компанията се вслушва в мнението на потребителите – независимо дали положителни или отрицателни. Разширената продуктова линия Arctis Nova ще отговори на желанията на геймърите, защото SteelSeries използват обратната връзка от тях, за да създаде най-доброто аудио изживяване в изцяло новата линия слушалки, специално проектирани за специфичните нужди на феновете на игрите.

Високото качество е по подразбиране при слушалките Arctis Nova 7, Nova 3 и Nova 1, оборудвани с акустичната система Nova, перфектна комбинация от хардуер и софтуер, която вдига летвата пред конкуренцията и дава на геймърите нова суперсила, известна като Almighty Audio.

Комбинацията от специално създадени висококачествени драйвери, които предлагат несравнима чистота на сигнала, плюс завладяващият 360° пространствен звук за невероятно аудио преживяване, заедно със софтуерния пакет Sonar Audio Software Suite, включващ първия професионален параметричен еквалайзер и позволяваш регулиране на всяка честота, осигуряват несравнимо предимство в играта.

От начинаещ до амбициозен esports професионалист, от бюджетни нужди до потребители, които инвестират сериозно в оборудване, от непретенциозните до аудиофилите, геймърите заслужават продукти, които надхвърлят техните нужди и очаквания, подобряват изживяването и ги карат да се чувстват като звезди. Изберете от трите опции в разширената серия Nova въз основа на вашия стил на игра, бюджет и лични предпочитания:

  • Arctis Nova 7Промени ежедневието си с Almighty Audio и Arctis Nova 7. Слушай два аудио източника наведнъж благодарение на 2,4 GHz и Bluetooth свързаност, лесно превключвай между PC, Mac, PlayStation и Switch с USB-C. Не спирай да играеш благодарение на батерията, която издържа до 38 часа и функция за бързо зареждане, осигуряваща 6 часа работа след 15-минутно зареждане. Геймърите ще се насладят на комуникация без страничен шум благодарение на AI-алгоритмите на микрофона ClearCast Gen 2 с активно шумопотискане. Системата ComfortMAX е с регулируеми по височина, въртящи се наушници с възглавнички от мемори пяна AirWeave. Олекотеният дизайн ти осигурява комфорт, независимо колко дълго играеш. Оригиналните SteelSeries Arctis 7 бяха най-награждаваните слушалки на всички времена…

Добре дошли в бъдещето на геймърския звук (може да бъдат намерени във вариации за PC, PlayStation и Xbox).

  • Arctis Nova 3 – Време е да заблестиш със стил благодарение на RGB подсветката PrismSync на Nova 3, която искри с 16,8 милиона цвята и дава възможност за пълно персонализиране. Almighty Audio звукът никога не е бил по-достъпен, а AI-алгоритми насочват шумопотискащия микрофон, за да изчисти фоновия шум – както случващото се на геймърската ти станция, така и разсейващите шумове от отбора ти. Геймърите могат да се изгубят в звуковия пейзаж на Almighty Audio в различни платформи благодарение на USB-C съвместимостта, включително PC, PlayStation, Mac, Nintendo Switch, мобилно устройство или iPad. Системата ComfortMax осигурява удобство през целия ден.
  • Arctis Nova 1 – Almighty Audio звука е достъпен за всички. Arctis Nova 1 осигурява превъзходно качество на звука в комбинация със системата ComfortMax, която е с 4-точкова настройка на положението на слушалките и с наушници от мемори пяна AirWeave. Шумопотискащият микрофон редуцира фоновите звуци за ясна комуникацията по време на игра, независимо колко дълго играеш. Arctis Nova 1 разполага с 3,5 мм жак, който работи практически с всяка платформа, включително PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch и мобилно устройство (предлагат се в черно или бяло и във вариации за PC, PlayStation и Xbox).

Налични на SteelSeries.com и търговската мрежа в цял свят, Arctis Nova, Nova 3 и Nova 7 се предлагат на следните препоръчителни цени на дребно от производителя:

  • Arctis Nova 7 – NA $179,99 | EMEA 199,99 € | APAC $199,99
  • Arctis Nova 7P – NA $179,99 | EMEA 199,99 € | APAC $199,99
  • Arctis Nova 7X – NA $179,99 | EMEA 199,99 € | APAC $199,99
  • Arctis Nova 3 – NA $99,99 | EMEA 109,99 € | APAC $109,99
  • Arctis Nova 1 – NA $59,99 | EMEA 69,99 € | APAC $69,99
  • SteelSeries Sonar Audio Suite – Безплатно изтегляне от: SteelSeries.com/gg/sonar

SteelSeries е лидер в гейминг периферията. Компанията е фокусирана в качество, иновация и функционалност и е най-бързо растящата голяма марка за гейминг слушалки в САЩ. Създадена през 2001, SteelSeries подобрява представянето чрез иновации насочени към пазара и технологии, които позволяват на играчите да играят по-здраво, да тренират по-дълго и да се изправят пред предизвикателствата. SteelSeries е пионер в подкрепата на електронните спортове и турнири и свързва геймърите един с друг, насърчавайки чувство за общност и цел. Отборът на SteelSeries от професионални и гейминг ентусиасти помагат при дизайна и изработката на всеки един аксесоар и са движещата сила зад компанията. SteelSeries GG включва Moments – услуга за обработка на видео клипове и софтуерния аудио пакет Sonar Audio. В продуктовите компании, част от семейството на SteelSeries, са KontrolFreek – лидер в производството на висококачествени аксесоари за контролери, и Nahimic – лидер в решенията за 3D гейминг звук. През 2022 г. SteelSeries се присъедини към семейството на GN, световен лидер в иновативните и интелигентни аудио и видео комуникационни решения, с присъствие в над 100 държави.

За да научите повече за продуктите на SteelSeries и партньорствата в света на електронните спортове, посетете steelseries.com и се присъединете към комуникацията на @SteelSeries.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement