Connect with us

Tехнологии

STEELSERIES представя новата серия клавиатури APEX PRO TKL

Avatar

Публикувано

на

ezgif.com gif maker

снимка: ПР

Най-бързата клавиатура, предпочитана от esports професионалистите, вече е още по-бърза и с повече възможности за персонализиране

SteelSeries, световният лидер в гейминг перифернията и електронните спортове, представи следващата стъпка в еволюцията на гейминг клавиатурите – новата серия клавиатури Apex Pro TKL, които ще дадат на геймърите предимството, от което имат нужда, благодарение на перфектната комбинацията между OmniPoint 2.0 технология и TKL дизайна, създаден за победа в електронните спортове.

Серията Apex Pro TKL, пусната на пазара за първи път през 2019, бързо става една от най-предпочитаните сред геймърите, показвайки им огромните възможности и ползи от регулируемото задействане на суичовете. Любими на феновете и задължителна част от оборудването на професионалните геймъри, клавиатурите от първото поколение Apex Pro TKL жънат победи в турнири по целия свят, заради своята производителност и възможност за персонализация.

Разликата между победа и загуба понякога може да е въпрос на милисекунди. През 2022 г. SteelSeries представи  технологията OmniPoint, даваща допълнително ускорение на клавиатурите на марката. Геймърите имат избор от 37 нива на задействане на суичовете – от едва 0,2 mm до 3,8 mm с време за реакция от само 0,54 ms. Превключвателите OmniPoint 2.0 реагират 11 пъти по-бързо от стандартните механични превключватели и имат 10 пъти по-бързо задействане, когато са настроени на 0,2 mm. Потребителите могат да избират между леко докосване на клавиша и много дълбок натиск. OmniPoint 2.0 суичовете дават възможност за програмиране на две действия за един клавиш, което дава допълнително предимство в битката на екрана. Клавиатурите Apex Pro TKL и TKL Wireless имат възможност за автоматично зареждане на персонализирани профили на потребителите, когато се използват със софтуера SteelSeries GG.

Advertisement

Минималистичният TKL дизайн на клавиатурите, създаден специално за света на електронните спортове, позволява по-големи движения на мишката в решаващи моменти и освобождава място на работния плот. В новата серия Apex Pro TKL за първи път ще има и безжична клавиатура с Quantum 2.0 Dual Wireless технологията от следващо поколение. Геймърите, които използват Apex Pro TKL Wireless, могат да избират между ултра-бърза 2.4GHz безжична свързаност и Bluetooth 5.0 за връзка с множество устройства. С 40-часов живот на батерията, Apex Pro TKL Wireless дава възможност за дълги гейминг маратони, както и най-накрая да се отървете от кабелите, които не ви трябват.

  • Apex Pro TKL Wireless – Благодарение на OmniPoint 2.0 – най-бързите суичове в света, високопроизводителна 2.4GHz Quantum 2.0 Dual Wireless технология, както и компактният TKL дизайн за електронни спортове, Apex Pro TKL Wireless е всичко, от което геймърите се нуждаят. Вграденият OLED интелигентен дисплей предоставя статистика от играта и чатове в реално време без необходимост да минимизирате екрана си, така че почти да няма прекъсвания. Суичовете OmniPoint 2.0 ще издържат до 100 милиона натискания, а двойните PBT капачки са перфектният спътник, осигурявайки ненадмината издръжливост, така че да не направите разлика между първото и последното натискане на клавиша. На 23 май FaZe Karrigan стана първият професионален esports състезател, спечелил CS:GO Major турнир с помощта на безжична клавиатура (Apex Pro Mini Wireless с превключватели OmniPoint 2.0 и технология Quantum 2.0 Dual Wireless).
  • Apex Pro TKL – С Apex Pro TKL геймърите могат да усетят пълните възможностите на технологията OmniPoint 2.0, която им позволява да настроят силата на натиска на клавишите между 0,2 mm и 3,8 mm за различни действия. Компактния TKL дизайн дава повече пространство на бюрото и е изключително подходящ и за следващото LAN парти, на което отивате. Вграденият OLED интелигентен дисплей позволява да следите статистика от играта и чата в реално време, което минимизира нуждата от сменяне на приложения. Двойните PBT капачки гарантират, че клавишите ще издържат точно толкова дълго, колкото и суичовете.

Налични на SteelSeries.com и търговската мрежа в целия свят, новите Apex Pro TKL Wireless и Apex Pro TKL се предлагат на следните препоръчителни цени на дребно от производителя:

  • Apex Pro TKL Wireless US $249.99 | EU €269.99 | AP $289.99
  • Apex Pro TKL – US $189.99 | EU €219.99 | AP $219.99

SteelSeries е лидер в гейминг периферията. Компанията е фокусирана в качеството на продуктите, иновациите и функционалността, и е най-бързо растящата марка за гейминг слушалки в САЩ. Създадена през 2001, SteelSeries подобрява представянето на геймърире чрез иновации насочени към пазара и технологии, които позволяват на играчите да играят по-здраво, да тренират по-дълго и да се изправят пред предизвикателствата. SteelSeries е пионер в подкрепата на електронните спортове и турнири и свързва геймърите един с друг, насърчавайки чувство за общност и цел. Отборът на SteelSeries от професионални и геймъри работи при създаването на дизайна и изработката на всеки един аксесоар и са движещата сила зад компанията. SteelSeries GG включва Moments – услуга за обработка на видео клипове и софтуерния аудио пакет Sonar Audio. В продуктовите компании, част от семейството на SteelSeries, са KontrolFreek – лидер в производството на висококачествени аксесоари за контролери, и Nahimic – лидер в решенията за 3D гейминг звук. През 2022 г. SteelSeries се присъедини към семейството на GN, световен лидер в иновативните и интелигентни аудио и видео комуникационни решения, с присъствие в над 100 държави. За да научите повече за продуктите на SteelSeries и партньорствата в света на електронните спортове, посетете steelseries.com и се присъединете към комуникацията на @SteelSeries.

Continue Reading
Advertisement