Connect with us

EDM

STEFAN POPOV и проектът CONTACT в градината на YALTA CLUB този петък

Avatar

Публикувано

на

CONTACT with STEFAN POPOV

STEFAN POPOV и проектът COTANCT в градината на YALTA CLUB този петък

Този петък, 15 май, резидентът STEFAN POPOV ще пренесе музиката и ще одухотвори градината на YALTA CLUB с вече добре познатия на аудиторията проект CONTACT. Партито ще стартира в 23:00 часа с лека и приятна диийп хаус селекция, допълваща свежата атмосфера в градината на клуба. С напредването на вечерта, музиката ще прогресира, а партито ще се пренесе в ROOM 1. От самия старт до края на вечерта зад пулта ще бъде единствено Stefan, който ще разгърне възможностите си, създавайки „хаос в хауса“.

Входът за всички до полунощ е свободен, като след този час билети на цена от 10 лв. ще се продават на вратата.

Страстта на Стефан Попов към електронните звуци пламва още в детските му години. Артисти като Deep Dish, Sultan & Ned Shepperd, 16 Bit Lolitas, Robbie Rivera печелят сърцето му и го подтикват да направи следващата стъпка към осъществяването на мечтата му – да стане диджей.

През 2010-та Стефан купува  първата си професионална техника и посвещава цялото си време на това да се научи да миксира музика. Резултатите не закъсняват и едва няколко месеца по-късно се появява и първото му участие.
До 2013-та Стефан Попов свири в едни от най-известните заведения в столицата. Най-големият успех  за Стефан обаче настъпва, когато получава покана да се качи на една сцена преди транс гигантите от Above & Beyond, като част от фестивала Spirit Of Bourgas 2013.

Advertisement

От 2014г, Стефан е резидент на най-добрия клуб за електронна музика у нас YALTA CLUB. Свирил е на една сцена с Mark Knight, Tiesto, Fedde Le Grand, Miguel Migs, Mark Farina, Above & Beyond, Hot Since 82, Sharam, Sonny Fodera, Jay Lumen.

През октомври амбициозният диджей си проправя път в ефира на радио NOVA, като стартира собствено предаване и поредица от партита в YALTA CLUB, носещи името CONTACT. Предаването се излъчва всеки четвъртък от 18:00 часа.

Continue Reading
Advertisement