Открийте ни и в

Култура

Storytel предлага 60 дни безплатен тестови период на клиентите на Теленор

публикувано

на

Storytel предлага 60 дни безплатен тестови период на клиентите на Теленор 137

Абонатите на стрийминг услугата вече могат да ползват “Плати с Теленор”

Storytel осигурява на своите потребители още един удобен начин за достъп до библиотеката с 500 000 аудио и електронни книги. Всички бъдещи слушатели на Storytel ще могат бързо и удобно да заплащат абонамента си, заедно с месечната си сметка към Теленор, благодарение на услугатаПлати с Теленор“. В периода от 13 май до 8 юни всички клиенти на мобилния телеком, които искат да се абонират за Storytel, ще могат да се възползват от удължен 60-дневен безплатен тестови период на услугата. Това може да стане с бърза и лесна регистрация на този уеб адрес.

Бъдещите абонати на Storytel и клиенти на Теленор получават нов сигурен вариант за заплащане на услугата, с получаване на уникален код, с който да извършват бързо и удобно плащане на своя абонамент. При регистрация през уебсайта на Storytel, те получават достъп до аудио библиотеката в няколко лесни стъпки. Първо, избират предпочитания Unlimited или Family абонаментен план. Следва създаване на потребителско име и парола. След това въвеждат мобилния си номер и мигновено получават верификационно текстово съобщение с PIN код. С тази стъпка регистрацията е завършена и безплатният период стартира.

„Да предоставяме страхотни истории на нашите потребители в България вече е възможно с директно плащане през месечната сметка с „Плати с Теленор“. Нашият каталог предлага на потребителите персонализирано и все по-разнообразно дигитално съдържание през мобилното им устройство навсякъде и по всяко време. Това партньорство е много важно за нас, защото е още една стъпка към тази мисия ” коментира  Лиза Василева, регионален мениджър България в Storytel.

Storytel разполага с постоянно обновяваща се аудио бибилиотека, която предоставя  на потребителите в България достъп до повече от 2000 заглавия на български език и над 215 000 – на английски. Аудио платформата е една от най-големите стрийминг компании в света с присъствие на 25 пазара. В Stoytel могат да бъдат намерени бестселъри на родни и световни автори, прочетени от любими български актьори, музиканти и водещи. Аудио библиотеката обхваща заглавия във всички жанрове — класическа и съвременна художествена и нехудожествена литература, автобиографии и книги за самоусъвършенстване, както и любими заглавия за детската публика. Платформата предлага и оригинално съдържание – аудиосериали, в които действието се развива в отделни епизоди.

Реклама