Connect with us

Музика

Strauss Wiener Orchester с коледен концерт в НДК

Avatar

Публикувано

на

Strauss Vienner 02 jpg

снимка: ПР

В Зала 1 ще прозвучат световноизвестните валсове, създадени от династията Щраус

Легендарният STRAUSS WIENER ORCHESTER се завръща за традиционния си Коледен концерт у нас на 9 декември в зала 1 на НДК. Един от най-успешните музикални експорти на Виена в света ще включи в репертоара си иконичните валсове и полка, създадени първоначално от династията Щраус.  

Концертите на STRAUSS WIENER ORCHESTER са истинско пиршество за сетивата – 120 минути класика, изпълнена от безкомпромисни виртуози, солисти с визия на холивудски звезди и аристократичен дрес код. София е една от любимите дестинации на STRAUSS WIENER ORCHESTER заради изключително сърцатия отклик на публиката тук. Не случайно през 2019 г. мениджмънтът избра именно пърформансът в НДК, за да увековечи за поколенията на DVD магията на Щраус.

FB 1920 1080 event cover 1

STRAUSS WIENER ORCHESTER представят своите емоционални музикални интерпретации както във Виена, така и на международни фестивали и концерти по цял свят, като утвърждават своята репутация на ощастливители в изкуството през последните четири десетилетия.

Advertisement

„Всички музиканти от STRAUSS WIENER ORCHESTER са изключителни, способни да спечелят всяка аудитория, дори и най-модерната“, пише The Washington Post, а редица други международни медии, сред които и New York Times, описват STRAUSS WIENER ORCHESTER като един от най-брилянтните световни оркестри.

Не пропускайте Strauss Wiener Orchester и забележителния им традиционен Коледен концерт в Зала 1 на НДК на 9 декември от 19:00 ч. Билетите за събитието може да намерите в билетен център НДК, OMV и в мрежата на Eventim.bg. 

Continue Reading
Advertisement