Открийте ни и в

Lifestyle

Street Masters търсят таланти

Avatar

публикувано

на

Street Masters търсят таланти 141

Най-големият фестивал за улична култура в България – Street Masters търси таланти във всички сфери на изкуството.

Третото издание на хепънинга, който се утвърди като най-престижния международен уличен формат в България, ще се състои на голямата сцена в Цар Симеоновата градина в Пловдив от 17.00 часа на 26 и 27 юни.

Събитието е отворено за младата аудитория и талантите, които искат да се изявяват на голямата сцена.

Заедно с лицата на Street Masters – SkilleR, Pe4enkata, Deo и Mako, организаторите предизвикват всички млади таланти в музикалното, танцовото, художественото или друго изкуство да покажат своите умения и заложби.

Записването вече започна. Кандидатстването става посредством Facebook страницата на фестивала facebook.com/streetmasters.festival в приложението Tell us what U do. Там може да качиш свое клипче и да оставиш даннни за контакт във формата за участие. Крайният срок за записване е 23 юни. Участие в конкурса могат да вземат всички.

Няма никакво значение какъв е твоят стил. Дали си фънк или поп, ние подкрепяме най-добрите, най-колоритните и най-атрактивните, поясниха организаторите.

Ако си наистина много добър, то ще се качиш на една сцена с едни от най-добрите артисти в уличните изкуства от цяла Европа.

Ако пък си най-добрият, организаторите и партньорите им от Telus International ще ти осигурят награда – участие на фестивал в една от големите европейски столици на уличното изкуство – Париж, Будапеща, Барселона или Лондон. Къде ще е твоята дестинация, зависи изцяло от теб и от твоя стил.

снимкa: PR

Реклама