Connect with us

Музика

STUDIO 54 with Funky Jam Session – една нощ с музиката на EARTH, WIND & FIRE

Avatar

Публикувано

на

earth wind fire code1

Култовата американска група ще бъде в основата на шумното парти, стил Studio 54, в клуб Culture Beat Club (бул. България 1), на 30-ти април 2015 г. Групата е избрана неслучайно. Боговете на funk и soul музиката, както ги наричат и феновете, и музикалните критици, се стремят да извисяват човешкия дух със своята музика.
Комбинирайки различни стилове, между които R&B, soul, funk, jazz, disco, pop, rock, Latin, African и gospel, те се превръщат в иноватори на своето време и дори Rolling Stone ги описва като “групата променила звука на черната поп музика“.

По специална покана от CODE:, Culture Beat Club и Lolas Booking ще се присъедини и Басистът на Frank McComb – Thomas Cordogli (France) които идва специално за STUDIO 54 за вечерта на Earth, Wind & Fire в България.

Томас е учил на престижни места като Conservatoire National de Région de Nice в Jazz Department, специализира в Лос Анджелис. Участва и в албума на Frank Mccomb – Remembering Donny Hathaway – Live at the Bitter End NYC » (2014)

Заедно с Александър Готие започват авторският си проект, който представят в клубове и фестивали като Nice Jazz Festival, Jazz à Juаn и други.

Frank McComb е работил заедно с много известни артисти като включително Prince, Chaka Khan, Teddy Pendergrass, Gerald Levert и Teena Marie.
http://frankmccomb.info/

Advertisement

Във Funky Jam Session-а ще се присъедини един от най-добрите ни Jazz пианисти Любо Цанев, и прекрасният барабанист Атанас Попов.

Класическите парчета на Earth, Wind & Fire, както и други легендарни тракове можете да чуете този четвъртък от 22:00 часа в клуб Culture Beat club.

Селекционер ще бъде добре познатият DJ Emo a.k.a EK, резидент на събитията на лейбъла, които ще ви пренесе в епохата на STUDIO 54.

00:00h Jam with Magi Alekiseva-Mey,

Mey работи с Pоogie Bell (барабаниста на Chaka Khan, Al Jerreau, David Bowie, Marcus Miller, Erykah Badu, Bobby Sparks)

Advertisement

вход: свободен

тел. за резервация: 088 727 0777

Special guest:
Thomas Cordogli | bass | FRANCE
Support: Lyubo Tsanev | piano | BG
Atanas Popov | drums | BG

DJ Support:
Emo a.k.a EK

www.codecolor.in

Advertisement
Continue Reading
Advertisement