Connect with us

Интервю

Sunheart: „Човек трябва да вярва в себе си и в истинската си същност.“

Avatar

Публикувано

на

sunheart

снимка: PR

Sunheart се обяви срещу наркотиците и всякакви видове зависимости с новото си видео. Посланието на клипа и песента „От мен зависи“ е, че всичко е въпрос на лична воля и добро настроениe. Срещаме се с младата певица, за да й зададем няколко бързи въпроса.

Здравейте! За първи път представяме Sunheart на страниците на нашето списание. Представете се за читателите ни и ни разкажете коя е Sunheart.

Здравейте! Аз съм Sunheart, едно слънчево момиче, често ме наричат просто „Sunny from Sunny beach“, т.к съм израстнала на морето. Родена в Бургас и в по-голямата си част от живота живяла в Слънчев бряг. Занимавам се с музика от свсем малка. Преди няколко години започнах с участия и в редица авторски проекти.

Как избрахте музиката за свое признание?

Advertisement

Музиката ме избра, нищо не е случайно, избрах да я следвам и да пращам смислени послания на хората чрез нея! Обожавам да пея!

Какво се крие зад името „Sunheart”?

Sunheart се роди от социалните мрежи, но честно да си призная с времето ме направи и по-добър човек, по-търпелива, не толкова „облачна“. Доста трудно е в днешно време да поддържаш винаги усмивката на лицето и да раздаваш светлина и любов, но мисля че поне опита за това си заслужава.

Кои са хората, повлияли най-много теб? И защо?

Advertisement

Най-близките ми хора са и най-голямата ми опора в живота ми, спомогнали везните да се наклонят към музиката, а не към нещо друго.

Как разбирате кога едно парче се получава?

Във всеки мой проект съм работила с колеги, а и приятели, което автоматично води до успех.  Влагайки сърце и душа, няма място за колебания дали песента се получава или не. Човек трябва да вярва в себе си и в истинската си същност.

Как се роди „От мен зависи”?

Тази песен се роди доста отдавна и много време отне на целия ни екип да я завършим. Смисълът в нея всеки ще намери по-различен начин – щастието ни не трябва да зависи от нещо или някой, а от самите нас!

Advertisement

Как бихте определили стила на „Sunheart” с три думи?

Вяра, надежда, любов !

 

Continue Reading
Advertisement