Открийте ни и в

EDM

Sunnery James и Ryan Marciano празнуват с YALTA CLUB

Avatar

публикувано

на

Sunnery James и Ryan Marciano празнуват с YALTA CLUB 141

Краят на годината наближава, а заедно с това икрая на поредицата от партита, посветени на специалните 10 години история на YALTACLUB. Този петък, 13 ноември, клубът посреща още едно особено успешно дуо – Sunnery James и Ryan Marciano. Специфичното за тях секси трайбъл звучене ще продължи до сутринта, а преди тях на сцената ще се качи резидентът RUNO.

Eто какво споделя RUNO за предстоящото парти:

„Според мен това ще бъде най-силното клубно парти за сезона. От мен може да очаквате специална селекция по случай 10- годишнината на клуба, както и подарък-комплимент  – диск с есенната ми компилация – Elegant Touch Autumn 2015.“

Възходът и прогресът на Sunnery James и Ryan Marciano не спира, благодарение на тяхната упоритост и елиминирането на каквито и да било ограничения по пътя им. Те споделят цялата си страст към музиката с публиката, която рядко остава безучастна на дансинга. Перфектна симбиоза между Sunnery и Ryan има не самозад пулта, а и в общите им проекти извън диджейството, като ресторанта W36 в Амстердам, за който споделят, че това е мястото, където мискират вкусовете така, както музиката.

А какво и как ще миксират в YALTA CLUB, ще разберем след броени дни. Билети на цена от 25 лева могат да бъдат купени на входа на клуба в деня на събитието.

Програма:

13.11 ROOM 1: YALTA CLUB – 10 YEARS SPECIAL with SUNNERY JAME S&RYAN MARCIANO

28.11 ROOM 2: TAKEOVER with PACO OSUNA

12.12 ROOM 1: YALTA CLUB – 10 YEARS SPECIAL with ADAM BEYER

Реклама