Connect with us

Музика

SUNSAY с втора дата в ТЕРМИНАЛ 1

Avatar

Публикувано

на

dsc6131

sunsay_live_sofia_2014Дебютното посещение на единия от членовете на 5’NIZZA и новата му група очаквано предизвика голям интерес сред българската публика. Билетите за първият им лайв на 12 ноември, сряда, са почти изчерпани, което наложи нуждата от втори такъв. Преди броени дни мениджмънтът на SUNSAY потвърди събитието. Така, на 12 и 13 ноември, украинско-руската фюжън-реге-фънк формация ще направи два поредни концерта в столичния клуб Терминал 1, който е и организатор на шоуто, с подкрепата на любимото ирландско уиски Bushmills.

Андрей Запорожец (Sun) пристига в Благария с още пет музиканта, с които оформят състава на SUNSAY – Андрей Кобылянский (акустична китара), Костя Чалых (електрическа китара), Роман Кучеренко (бас-китара), Сергей Балалаев (барабани) и Сергей Клевенский (духови инструменти). Бандата ще представи песни от своите пет албума, включително и от най-новия, наречен „V“ (2014). SUNSAY обещават да чуем на живо в София и немалко от творчеството на самите 5’NIZZA!

Билети за двата концерта се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 35 лв. предварително и 40 лв. на самата дата и място. Каси – Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Терминал 1, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите и за двете шоута е ограничен до 400, като за 12-ти ноември бройката е почти изчерпана – в тази връзка – препоръчва се предварителното им закупуване!

Continue Reading
Advertisement