Connect with us

Tехнологии

Suunto 7 с интегриран Wear OS и спорто проследяване

Avatar

Публикувано

на

suunto 7

През 2019 г. е честно да кажем, че многобройните партньори на Google Wear OS са възприели много по-спортен подход към смарт часовниците. Tag Heuer пусна голф издание на своя модулен часовник Modular Connected и дори Майкъл Корс имаше часовник Wear, проектиран да бъде по-подходящ за фитнес залата.

2020 г. изглежда, че тази тенденция ще продължи. След като производителят на спортни часовници Polar влезе в играта на Wear OS с пътя на M600 през 2016 г., финландският колега Suunto също се присъединява към правилната игра за smartwatch.

Suunto 7 е първият по рода си смарт часовник на компанията, който е на цена от 940 лв. и е насочен изцяло към ежедневни фитнес тренировки.

Седейки между Suunto 5 и Suunto 9, 7-цата работи на най-новата версия на Wear OS и се захранва от чипсета Snapdragon Wear 3100 на Qualcomm. Той се предлага с изкючително точните сензори за спортно проследяване, включително вграден GPS, барометричен висотомер и оптичен монитор на сърдечната честота, които могат да се използват с 70 спортни режима.

Advertisement

Със собствен софтуер на Google вие получавате и функции като Google Pay, Google Assistant и Google Fit. Suunto се опита да покаже присъствието си и тук, като добави някои уникални функции, които няма да намерите дори и при други часовници Suunto.

Подобно на Garmin и Polar, Suunto проектира часовниците си така, както бихте искали да носите през цялото време, а не само когато тренирате. Добавя се повече цветови опции, индивидуално персонализиране за да се създаде по-привлекателният вид.
Този напредък в дизайна със сигурност може да се види в този часовник. Това определено е един от най-приятно изглеждащите часовници, които Suunto е правил някога.

Общо има пет дизайна и всички разполагат с хубави, големи неръждаеми рамки, които обграждат дисплея с тъчскрийн, който наистина доминира над цялостния вид. На китката 7-цата се чувства подобно на Suunto 9 по отношение на размера, но е по-тънък от горния спортен часовник на Suunto.

Continue Reading
Advertisement