Connect with us

EDM

“SWAG” се завръща с нов екип на сцената на :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

Swag party10

King Vanity Black посреща най-успешната хип-хоп парти платформа в южната ни съседка с нов, взривяващ диджей тандем – Ceejay Exclu и DJ Cool Gee, ново лице зад микрофона- MC 730 и екип от горещи swag танцьорки

 “SWAG” е най-добрият и успешен ар енд би и хип-хоп клубен проект в Гърция през последните години, хостван от някои от най-известните диджеи и музиканти от страната и чужбина, като Flo Rida, Teddy-O, DJ Young, TUS, и др. Още със старта си през 2012 в най-популярния клуб в Солун “W Nightclub”, “SWAG” се превръща в икона на черните партита и нощния живот на града. През 2014-та, екипът на хип-хоп парти платформата стартира клубно турне, представяйки шоуто в някои от най-големите клубове в Гърция и съседните държави.

posterPM14.05

На 14 май, поради огромния интерес на родните хип-хоп фенове, “SWAG” отново ще взривят сцената на King Vanity Black в столичния :PM CLUB. Четвъртък вечер обещава да бъде повече от гореща с участието на гостуващите супер секси swag танцьорки и новите лица зад пулта – Ceejay Exclu, DJ Saras и официалния хост на вечерта MC 730.

Continue Reading
Advertisement