Connect with us

Музика

“SymphoNY Way” на Васил Петров продължават и през август

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Супер успешното турне е с Врачанска филхармония

Турнето „SYMPHONY WAY“ на известния ни певец, изключителният Васил Петров е в пълен възход. Първите спирки на турнето през юли бяха на големите сцени в Пловдив, Бургас, чудесния комплекс Zornitza Family Estate Relais & Chateaux до Мелник и Петрич. Концертите преминаха с голям успех.  Публиката без изключение прие с отворени сърца въздействащата концертна програма „SymphoNY Way”. Васил Петров  поведе зрителите по „пътя на симфонията” и им подари незабравима вечер с музиката на Бийтълс, Чарли Чаплин, Жобим, хитовете на Франк Синатра, Мишел Легран, Франки Вали, Чайковски, Вивалди и други. Талантливият певец пя за своите почитатели и завладя публиката. Изправени на крака и с нестихващи аплаузи, многобройната публиката връщаше няколко пъти на бис Васил Петров.

„Щастлив съм от големия успех, който постигнахме на концертите SymphoNY Way през юли, слава Богу.  С огромна благодарност за изключителния прием на всички хора, които ги посетиха, а сега очаквам с нетърпения срещата ни във Варна. На 7 Август в голямата зала на Фестивалният конгресен център ще ви изненадам с много нови неща.“ – сподели Васил Петров

Концертите продължават и през август – на 7 Август от 19:30г. в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна, 8 Август в Двореца Балчик, и на 14 Август е на Амфитеатъра  на Блек Сий Рама Голф и Вили от 19:30ч. Симфоничната програма включва заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Smile на Чарли Чаплин, My Way, Caravane на Дюк Елингтън и други световни хитове. Вечните класики ще бъдат разказани с мащабния симфоничен звук на Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов. На сцената с тях са още Йордан Тоновски джаз трио и виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Advertisement

Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването.

Билети за концерта във Варна са налични на билетната каса на ФКЦ- Варна, театър Българан и в мрежата на Ивентим.

За допълнителна информация: https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial/

Continue Reading
Advertisement