Connect with us

Tехнологии

T5000C е новата външна батерия от ADATA

Avatar

Публикувано

на

Тайванската компания ADATA Technology, производител на DRAM модули, NAND флаш продукти, мобилни аксесоари и периферни устройства, представи нов интересен продукт, предназначен основно за дамската аудитория. T5000C е външна батерия, която несъмнено ще се хареса на естетите предвид дизайна, на който производителят се е спрял. Устройството е много компактно и се отличава с красив релефен флорален десен с избор между два цвята.

Освен атрактивния дизайн, батерията разполага и с два USB порта Type-A и Type-C, 5000mAh капацитет и леко тегло. Високата степен на мобилност позволява лесно и удобно пренасяне във всеки джоб или дамска чанта, като дебелината на батерията е едва 1,42 см с тегло от само 125 г.

Двата порта с мощност 3.0A позволяват зареждане на две устройства едновременно. От компанията производител са се погрижили и за високата степен на безопасност при употреба. Осигурена е защита срещу прегряване, късо съединение, свръхнапрежение, свръхзаряд или разряд и други.

ADATA Technology е вторият по големина в света доставчик на DRAM памет модули и се нарежда сред първите 20 международни марки от Тайван, като притежава над 500 патента. Основните продуктови линии на ADATA включват памет модули, USB флаш устройства, карти памет, SSD устройства и преносими дискове. С ангажимент за постигане на иновации, качество и производителност, продуктите на ADATA се отличават с международно признание и награди, включително iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice и Taiwan Excellence.

За повече информация, посетете www.adata.com.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement