Connect with us

Lifestyle

Taйната за красота на Кремена Халваджиян

Avatar

Публикувано

на

MIH 9531

MIH_9531Кремена Халваджиян е жената, която изниква в образа ни заради безупречният си стил и талант на стилист.  Една от най-интересните жени, които сме срещали. Интелигентна, отговорна и безкрайно талантлива.

Известната стилистка не е типичната жена, която ще видите в салон за красота, по-вероятно е да я засечете в бутик за дрехи. Тя  неведнъж е споделяла, че отделя много време за работата си, но не и за разкрасителни процедури, въпреки че е привърженик на качествената козметика.  Това се променя съвсем наскоро, след шумното навлизане на американската терапия за лице Hydrafacial (Хидрафейшъл) на Българския пазар. Терапията идва в България със статус на комплексна грижа за здрава, чиста и красива кожа, която редица Холивудски звезди отвъд океана прилагат – Бионсе, Парис Хилтън, дори съпругата на принц Алберт, принцесата на Монако, Шарлийн.

Халваджиян, която отскоро се радва на внука си Еди, сподели, че е приятно изненадана от Хидрафейшъл, а нейните приятелки веднага забелязали и коментирали промяната в кожата й.

Continue Reading
Advertisement