Connect with us

Общество

Takeaway.com предоставя доставка на храна до Aniventure Comic Con

Avatar

Публикувано

на

Takeaway.com, водещото приложение за доставка на храна, обяви партньорството си с дългоочаквания Aniventure Comic Con. Това вълнуващо сътрудничество подобрява изживяването на всички присъстващи, като им позволява да поръчват, каквото им се хапва, без да напускат зоната на фестивала, чрез приложението Takeaway.com.

Посетителите на Aniventure Comic Con вече могат да се насладят на апетитни ястия, удобно доставени до тяхното местоположение на територията на фестивала. Независимо дали му се хапва вкусен бургер или пък невероятна пица, Takeaway.com безпроблемно ще достави забележително кулинарно изживяване на всеки, който използва тяхното приложение в рамките на събитието. Целта на инициативата е проста: да осигури възможно най-добрата атмосфера за всички геймъри и отдадени фенове по време на Aniventure Comic Con.

По случай инициативата на компанията за доставки на храна да подкрепи фестивала, един от водещите бургер ресторанти и партньор на Takeaway.com, Skapto, също се включи в събитието. Заедно те създадоха две страхотни бургер изненади.

Две специални менюта, налични само от 1-ви до 15-ти юли, бяха експертно изработени, в сътрудничество с двама любими инфлуенсъри: невероятният геймър Васил Калинчев, известен още като xXShadowHexXx, и любимият експерт по филми и поп култура Андреа Банда Банда. Менютата “Shadow” и “Banda Banda” са достъпни за всеки клиент, независимо дали той присъства на фестивала или не. Те могат да бъдат поръчани ексклузивно само от приложението на Takeaway.com.

Поръчването на храна и видео игрите винаги са вървели ръка за ръка – факт, широко признат и празнуван от Takeaway.com. Удобния за потребителя интерфейс на приложението прави поръчките бързи и безпроблемни, позволявайки на геймърите да се съсредоточат върху вълнуващия виртуален свят, който искат да изследват, без да им се налага да планират и да приготвят сложни ястия. Именно затова Takeaway.com и Aniventure Comic Con си подхождат толкова много.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement