Открийте ни и в

Lifestyle

Tefal представи иновативен блендер с опция за готвене Tеfal Easysoup

публикувано

на

Tefal представи иновативен блендер с опция за готвене Tеfal Easysoup 139

снимка: PR

Много актуална напоследък е темата за балансирано хранене и здравословен начин на живот. В забързаните дни всеки има нужда от своите „тайни оръжия“, които да му  осигурят преднина в надпреварата с времето – добро планиране и иновативни уреди, които пестят усилия и време, без да правят компромиси с качеството на работа. Мисията на Tefal е да предлага иновативни решения за кухнята, които да правят ежедневните задължения по-лесни и приятни. Водена от този приоритет, френската компания създава уред, който да бъде верен помощник на всяко домакинство.

Такъв уред е единственият по рода си в България блендер с опция за готвене Tеfal Easysoup –- изцяло нова категория продукт, с който приготвянето на вкусна  и питателна домашна супа придобива нов смисъл. За по-малко от 30 мин в няколко лесни стъпки вече може да се сервира супа, смути, шейк, пюре или сос. Tеfal Easysoup е създаден, за  да улесни процеса по приготвянето на пресни домашни супи и да поддържа сготвената в него храна топла, докато трае подготовката по поднасянето й.

“С Tefal Easysoup наистина е easy! Приготвянето на супа е като детска игра. Всички продукти, почистени и нарязани, се поставят в уреда, добавят се подправки и се долива вода. Избира се желаната програма и след по-малко от половин час супата Ви е готова!” – споделя своя опит с уреда Магдалена Пашова, един от популярните у нас блогъри и холистичен нутриционист.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]Tefal Easy Soup 1[/media-credit]

Уредът разполага с 4 автоматични програми ( програми за крем супа – „smooth”, супа с парченца – „chunky”, френски компот – “compote” и програма за миксиране, без затопляне -„blend”), с времетраене от 4 до 25 минути, като след приключването им се задейства автоматичен режим за поддържане на оптимална температура за сервиране до 40 минути. След приключване на програмата могат да се добавят и свежи подправки по избор или пармезан и отново по желание да се избере опция “blend” за миксиране. Въпреки мощността си от 1000W, TefalEasysoup работи почти безшумно, а във вътрешността на каната от неръждаема стомана има индикатор за минимално/максимално количество течност, което прави работата с уреда още по-приятна.

И въпреки че TеfalEasysoup е на българския пазар от по-малко от месец, уредът вече успява да спечели поддръжници и да получи отлични оценки. Положителна оценка дава и експертът по здравословното хранене Маги Пашова, която бе първата тествала продукта у нас. Тя открива 5 различни случая, в които TefalEasysoup може да бъде изключително полезен и ги споделя в блога си Naturelita:

„TefalEasysoup е отлично решение за приготвяне на обяд за мама и бебе, защото ако си приготвите зеленчуците от вечерта, може лесно да сготвите супа, докато кърмите или храните бебето си за обяд. Отделно с него може директно да приготвяте и някои бебешки пюрета.” Тя открива, че уредът е удобен да се използва и при пътувания: “

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]Tefal Easy Soup 2[/media-credit]

Ако и Вие търсите опция за комбиниран и компактен уред, който лесно може да взимате с Вас при пътуване, то Tefal Easysoup е добър избор.”, допълва Маги. Тя предлага още решение и на проблемите на модерната жена:

„Все повече дами се затрудняват да намерят здравословна храна в близост до работното си място и предпочитат да си носят обяд от вкъщи. С Tefal Easysoup може лесно да решите проблема!”.

Нейното мнение е, че уредът може да приготви обяд още преди напускането на дома, докато се подготвя сутрешният тоалет или просто да се закупи един такъв за работното място.

А „ако сте единично домакинство, ако партньорът Ви пътува често или просто ако готвенето не е силната Ви страна, Tefal EasySoup е отлично решение за Вас.” споделя Маги.

Уредът се предлага в комплект с пълноцветна книга с рецепти, които допълнително улесняват работата с него. Зимна супа от сладки червени картофи, лятно традиционно гаспачо, ягодово смути с канела, пюре от кестени с ванилия и плодов кейк с череши и кокос са само част от идеите, които могат да се приготвят с Tefal Easysoup. А според Naturelita за разлика от повечето книжки, съпровождащи уреди, в тази може да намерите доста интересни, бих казала дори гурме предлжения за домашни супи.“

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]ALL RIGHTS GIVEN[/media-credit]

Иновативният блендер с функция за готвене Tefal Easysoup е удобен, практичен, лесно преносим, тих и подходящ за всички обичащи домашно-приготвената храна. Той е верен помощник на съвременния човек и може да бъде използван от всеки, навсякъде (където има достъп до електричество) и по всяко време.

Реклама