Connect with us

Tехнологии

Tenda обяви локална наличност на 4G680 4G LTE рутер

Avatar

Публикувано

на

4G680 1

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на 4G680 за българския пазар. Устройството представлява 4G LTE рутер с най-новата LTE технология и се предлага на цена от около 130 лв. с включен ДДС и 24-месечна гаранция от официалния дистрибутор Most Computers.

4G680 дава възможност на потребителите да използват своята SIM карта, като по този начин получават достъп до високоскоростна 4G връзка, която може да се използва от множество устройства едновременно. С наличната поддръжка на технологии като VOLTE и CSFB и чрез свързването на външен стационарен или безжичен телефон, може да се сърфира в мрежата и да се извършват разговори едновременно.

Използвайки най-новата LTE широколентова и 802.11N безжична технология, рутерът позволява сърфиране в Интернет, като подобен тип устройства са особено предпочитани за почивка и на места, където липсва Wi-Fi покритие.

4G рутерът поддържа над 300 мобилни мрежи в над 135 страни, а използването му е изключитено лесно. Необходимо е единствено да се постави SIM-картата, след което може да се насладите на високоскоростен Wi-Fi сигнал без необходимост от каквато и да било конфигурация. Поддържайки мрежовия стандарт LTE категория 4, 4G680 може да достигне до 150Mbps скорост на изтегляне и 50Mbps скорост на качване.

Advertisement

4G680 поддържа стационарни телефони чрез VoLTE (Voice over LTE) или CSFB (Circuit Switch Fallback). Необходимо е единствено да се свърже стационарния телефон към телефонния порт на 4G680, за да се провеждат разговори и да се сърфира в Интернет едновременно.

http://www.mostcomputers.bg/#49431
https://www.tendacn.com/us/product/4G680.html

Continue Reading
Advertisement