Connect with us

Телевизия

The Ocean Race и Warner Bros. Discovery обединяват сили в партньорство с изключителна продукция и отразяване на живо

Avatar

Публикувано

на

След първоначалното сътрудничество с The Ocean Race Europe през 2021 г., Warner Bros. Discovery, водещата глобална медийна и развлекателна компания, и The Ocean Race, най-предизвикателното и трудно ветроходно състезание в света с пълен екипаж, се споразумяха за дългосрочно партньорство, благодарение на коетозрителите на Warner Bros. Discovery по целия свят ще се докоснат до Океанската надпревара.

Партньорството ще се фокусира върху предаванията на живо, създаването на редакционно съдържание и мултиплатформено разпространение, както и търговски споразумения с трети страни и ще започне от началото на следващото издание на The Ocean Race, което стартира в Аликанте, Испания през януари 2023 г.

Start of Leg 2. Day 1 from Lisbon to Cape Town. 05 November, 2017.

Warner Bros. Discovery и The Ocean Race споделят обща цел да бъдат лидер в разказването на истории за ветроходство, обхващайки всеки жанр, до който се докосва състезанието, от богатия свят на природата и устойчивото развитие до технологиите и науката. Работейки заедно, партньорството ще отключи силата на The Ocean Race и неговото богато и ангажиращо съдържание и ще покрива ветроходство, спорт и малко по-широка домакинска аудитория посредством широката гама от платформи на Warner Bros. Discovery в Европа. За да оптимизира разпространението на това съдържание, както и за да достигне до още по-голяма аудитория, Warner Bros. Discovery ще използва и експертния си опит по отношение на правата за спортни събития, с цел партньорства с телевизионни оператори по целия свят.

Warner Bros. Discovery ще представи The Ocean Race на живо по канала си Eurosport, една от най-популярните и водещи мултиспортни медии в света и спортна дестинация номер едно в Европа. Феновете ще могат да следят Океанската надпревара и на Eurosport.com, който предоставя безплатни новини и видеоклипове до над 50 милиона уникални потребители на месец.

Океанската надпревара (The Ocean Race) е върхово събитие във ветроходството и отдавна се смята за най-трудното отборно изпитание в спорта. От 1973 г. околосветското състезание привлича най-добрите ветроходци в света и изпитва силите им до краен предел. В последните издания, надграждайки върху наследството на управлението на околната среда, от страна на своите моряци, Океанската надпревара, в сътрудничество с партньора 11th Hour Racing, стартира и разработването на програма за устойчивост, фокусирана върху възстановяването здравето на океана и вдъхновяването на промяна към устойчиво развитие.

14-ото издание на The Ocean Race ще започне от Аликанте (Испания) на 15 януари 2023 г. и ще завърши в Генуа (Италия) в началото на лятото 2023 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement