Connect with us

Lifestyle

The Secret Garden с нова провокация и шоу “Luxury Diamonds” в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

Secret Garden Show

След завръщането си от Дубай и Китай, където ангелите на The Secret Garden представиха успешно някои от най-атрактивните си шоу програми, Биляна Йотовска и Невена Воденичарска са готови с най-новата си провокация и шоу за 2015-та – “LUXURY DIAMONDS / Магията на кристалите”. Ексклузивната премиера на впечатляващия проект, съчетаващ елементи на авангардно фешън шоу, пищни костюми, топлес модели, денс и балетен перформънс, ще се състои на 25 април, на сцената на столичния :PM CLUB. Музикалното настроение на гостите през цялата вечер ще бъде поверено в ръцете на топ диджеите Ясен Петров и DJ Vasquez.

Най-атрактивната и сексапилна шоу програма в България вече подготвя най-добрия си състав за съботното парти. Шест танцьори ще представят своите уникални перформънси на сцената на Тайната градина, а еротичната им хореография ще гъделичка сетивата на публиката в хитовия клуб. Шестата в света в категория “Bikini fitness” от World Championship Canada и Балканска шампионка за 2014-та Биляна Йотовска, ще пристигне за премиерата на новото шоу директно от Пловдив, където по-рано същия ден ще вземе участие в първото си състезание за годината. Всички гости ще могат да я видят в състезателна форма! След участието си в :PM CLUB, Биляна ще потегли директно за Балканското и Европейското първенство, съответно в Румъния и Испания.

posterPM25.04

2015-та стартира изключително успешно за Тhe Secret Garden Show. Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представиха впечатляващо шоу на сцената на Maydan Beach Club в Дубай и посрещнаха Нова Година в един от най- космополитните градове в света. След успешното представяне на момичетата в Дубай, екипът на The Secret Garden се отправи на 35-дневно самостоятелно турне в Китай, като по този начин се превърна в първото българско денс шоу, стъпило на Азиатския континент. Красавиците разписват в програмата си цели 28 изяви в едни от най-големите и модерни градове на Китай като Шанхай, Ланджоу и др. The Secret Garden правят още една крачка напред в професионалното си развитие, вкарвайки различни хореографии в програмата на спектаклите. Всяка година Биляна Йотовска и Невена Воденичарска подготвят няколко нови парти проекта, свързани със света на фантазията. На 25 април, красавиците обещават премиерата на най-новото им шоу “LUXURY DIAMONDS/Магията на кристалите” в :PM CLUB, да бъде по-пищна и бляскава от всякога.

Continue Reading
Advertisement