Connect with us

EDM

The Secret Garden Show с премиера на “PHOENIX /Reincarnation/” в :PM CLUB

Avatar

Публикувано

на

Secret Garden Show

На 23 май, събота, Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят най-новия си парти проект – “PHOENIX /Reincarnation/”, на сцената на :PM CLUB в София. Музикалното настроение на гостите през цялата вечер ще бъде поверено в ръцете на топ диджеите Kaiski, DJ Vasquez и Jassen Petrov.

Създателките на най-атрактивната и сексапилна шоу програма в България, този път са вдъхновени от великолепието на красивата митологична птица Феникс, която е символ на безсмъртието и прераждането в огъня. Тя се среща в редица митологии като гръцката, персийската, египетската, японската, китайската, еврейската и мн. др. При славянските народи е позната като огнената Жар птица. Целта на Биляна и Невена е да пренесат хората в света на мистицизма и красотата, посредством нови специални костюми в цвета на огъня, денс перформанс, музика и светлини.

[media-credit name=“снимка: ПР“ align=“aligncenter“ width=“650″]posterPM23.05_Phoenix Show[/media-credit]

Темата на новото шоу “PHOENIX”, чиято хореография е дело на Мариана Андонова, е изключително внушителна и символична. Огнената птица е пазител на света и олицетворява божественото начало, възкресението и любовта. Тя е единствена и вечна. Всяко едно от партитата на The Secret Garden се базира на определена концепция и тематична идея, които шоуто пресъздава на сцената. Танцът и костюмите са като инструмент за разказването на истории.

“PHOENIX /Reincarnation/” е 25-тия парти проект на The Secret Garden, a шоуто може да се похвали с близо 200 специални костюми, създадени за партита. През лятото на 2015-та предстоят нови екзотични дестинации за екипа на The Secret Garden – още през май момичетата ще посетят Кипър, а след това Москва, Амстердам и Токио. Едновременно с това, Биляна Йотовска и Невена Воденичарска подготвят нов голям парти проект за Китай.

снимка: ПР

Advertisement
Continue Reading
Advertisement