Connect with us

Хип-хоп

The Top Stoppers на 7! 7 години незабравими емоции, добро настроение и още нещо!

Avatar

Публикувано

на

Честит рожден ден, Top Stoppers!

“Ръцете горе, нагоре, нагоре и ние пак сме с вас!”, казват Top Stoppers и ни го показаха на 7-мия си рожден ден, който отбелязаха в Mixtape5.

Това беше един гранде купон с афтър (неофициален), но поне при нас винаги завършващ в бара на няколко крачки от Mixtape5, a именно Jazzmatazz.

Уж си беше обикновено парти, но с тъъънката разлика, че беше много по-гранде от най-обикновен рожден ден с най-близките приятелчета на по бира-две в бара. Имаше от всичко по-много – готини, усмихнати и весели момчета и момичета, ухилени до ушите и забавни както винаги бармани… Дори охраната на клуба беше дружелюбна, но сега като се замисля, те пък винаги ни посрещат с усмивка и някой друг майтап.

Влизаме си без проблеми, виждаме си някое друго другарче или познато лице, поемаме си въздух и се потапяме в атмосферата. Още с влизането музиката бичи до край, хората вече загряват, а от тонколоните звучи много хубав олд скул рап. Въобще дотук нямаме абсолютно никакви оплаквания, ама то какви ли да имаме, при положение, че в Mixtape5 винаги се грижат всички да се чувстваме като у дома си.

Advertisement

Сядаме и тръпнем в очакване да разберем какво ли са ни замислили Top Stoppers. И бяхме дооооста приятно изненадани, разбира се – диджеите избухват с олд скул рап, следва подгряващ рап изпълнител и хоп! – излизат нашите любими Piro, Yoko, Wosh и Feel, “дебил до дебил и един додил добил”. Те ни преведоха през цялото си творчество – чухме най-големите им хитове, новите им парчета и какво ли още не. Нямаше торта, но пък ни почерпиха доволно с шоколадови бонбонки. Две девойки имаха шанса да се надпреварват за бутилка уиски като трябваше да изядат известно количество банани. Е, добре се посмяхме за тяхна сметка, но да се надяваме, че после са си пийнали и те и им е било добре 😉

Фотограф: Съвременни Бохеми

Фотограф: Съвременни Бохеми

Накрая бяхме много приятно изненадани от красивото изпълнение на pole dance, който ни накара да си отворим широко очите, да ахкаме и да си обръщаме главите на 360 градуса, проследявайки движенията й.

Още дълго време емоцията се поддържаше от BassMafia с чудна селекция от бас!

Абе въобще много емоции, много чудо!

Искам да благодаря на Top Stoppers, че толкова години не се отказват от своя си стил и че всяко следващо парче е все по-избухващо и по-избухващо!
Никога не спирайте да творите, хора! Бъдете това, което сте си и да знаете, че този концерт ще остане още дълго в сърцата ни! Изживяхме го с голям кеф!

С много обич – ние от Mika Magazine!

Advertisement

Снимки от: Съвременни бохеми

Continue Reading
Advertisement