Connect with us

Tехнологии

Tidal предлага семейни пакети

Avatar

Публикувано

на

Глобалната музикална и стрийминг платформа TIDAL вече предлага и услугата семейни планове за до 6 акаунта. Всеки акаунт е самостоятелен от другите и може индивидуално да създава свои плейлисти и списъци с предпочитани подкасти и съдържание.

Потребителите на услугите Smart L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+ от VIVACOM, които имат включен безплатен абонамент за TIDAL, могат да го надградят до семеен план само срещу 5 лв. на месец. Така могат да добавят петима свои близки и роднини, които имат възможността да слушат 60 милиона песни с високо качество, без паузи за реклами, както и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти на живо.

Клиентите на VIVACOM, които нямат включен безплатен абонамент за TIDAL в своите тарифни планове, могат да си закупят семейния план срещу 13.99 лв. на месец и заедно с до 5 акаунта, да се наслаждават на музика с високо качество и специално създадени плейлисти. Ново активираните семейни пакети идват и с 30 дена безплатен тестов период.

TIDAL е музикална платформа, създадена от артистите JAY-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други с основната цел да свързва фенове и изпълнители по цял свят чрез уникални преживявания като лайв концерти в “TIDAL X и специално създадени от световноизвестни музикални звезди плейлисти.

Платформата разполага и с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители. А плейлистите, подбрани от експертни редакторски екипи, позволяват на потребителите да откриват нова музика и да се радват на своите по-стари любими песни само чрез едно докосване на бутон.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement