Открийте ни и в

Телевизия

TLC документира драматичната физическа трансформация на Тина Малоун

Avatar

публикувано

на

TLC документира драматичната физическа трансформация на Тина Малоун 141

TLC ще излъчи специалния документален филм „Тина Малоун: Ново тяло след 50“, който ще следва британската актриса по стъпките ѝ на пълна медицинска промяна. На 20-и април от 21:00 ч. зрителите ще проследят как Тина Малоун ще се подложи на редица козметични хирургически интервенции, за да отстрани 5,5 кг. излишна кожа, която е останала след драматично отслабване и скорошна бременност. Актрисата ще претърпи операции на очите, лицето, врата, стомаха, гърдите и ръцете.

 

„Тина Малоун: Ново тяло след 50“ ще отведе зрителите на медицинското и емоционално пътешествие с актрисата докато се подлага на редица операции, които ще преобразят тялото ѝ. Камерите ще запишат консултациите, операциите, възстановителните процеси и ще я следват до дома при мъжа ѝ Пол и бебето им Флейм, където ще видим реакцията на семейството и приятелите.

 

Тина, която през по-голямата част от живота си в зряла възраст е тежала 127 кг., признава, че зад ведрата ѝ усмивка всъщност е била силно нещастна и не мисли, че човек може да е едновременно пълен и щастлив. Тя започва битката с демоните на своето тяло през 2010 г., когато ѝ е поставен стомашен байпас, с помощта на който отслабва от 26-и до 8-и размер. Когато се отървава от излишните килограми, 50-годишната Тина осъзнава мечтата си – да има дете от съпруга си Пол, който е с 19 години по-млад от нея. От тогава теглото ѝ варира и въпреки че отново е размер 8, силно увисналата кожа на Тина ѝ пречи да се освободи от товара на нерадостното ѝ минало, което все още тежи в мислите ѝ.

 

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]International Networks[/media-credit]

Клеър Лейкок, вицепрезидент на TLC и директор за Обединеното кралство и Ирландия, споделя: „Тина е впечатляваща личност, която изпъква със своята искреност, както и с мотивация и решителност да превъзмогне препятствията и да постигне амбициите си. За нас е удоволствие да я приветстваме с добре дошла отново в TLC, след изключително успешния ѝ документален филм „Бременна на 50“. Този път, тя ни осигурява безпрецедентен достъп до нейното медицинско приключение, което се надява да ѝ донесе щастие и отвън, и отвътре”.

 

Реклама