Connect with us

Телевизия

TLC обещава още по-вдъхновяващи и изненадващи оригинални програми през 2017 и 2018 г.

Avatar

Публикувано

на

6 Dasheri Season 6 Photo

TLC предстои да създаде още повече вълнуващи моменти през 2017 и 2018 г. с голяма, пищна и фантастична селекция от нови оригинални предавания и премиерни сезони на поредиците, които спечелиха любовта на зрителите. Когато става въпрос за сватби, взаимоотношения, неповторими персонажи, щури торти или значими моменти, TLC споделя автентични и въздействащи истории, които задържат вниманието на публиката.

„Успехът на TLC се крие в неговата уникална възможност да показва забележителни истории по действителен случай и да възхвалява живота в цялото му многообразие и непредвидимост”, коментира Александра Тиганас, програмен директор, Discovery Networks Централна и Източна Европа. „Зрителите ни са съпричастни с обикновените хора, живеещи нормални животи и се наслаждават на ексцентричните персонажи и нелепи моменти. Тази година сме ангажирани да дадем на феновете повече от историите, образите и жанровете, които обичат, с ново актуално съдържание, което да затвърди позицията на TLC като един от най-ангажиращите и коментирани канали в региона.”

Поемайки към олтара за 15-и сезон, „КАЖЕТЕ ДА НА БУЛЧИНСКАТА РОКЛЯ“ празнува своята 10-та годишнина през май, а през юни най-новото попълнение към известната поредица „КАЖЕТЕ ДА НА БУЛЧИНСКАТА РОКЛЯ: ВЕЛИКОБРИТАНИЯ“ се завръща за втори сезон. В него модният дизайнер Дейвид Емануел идва на помощ на британските булки. Пренасяйки срещите на друго ниво, популярното предаване „90 ДНИ ДО СВАТБАТА се завръща през септември, а новото му продължение „90 ДНИ ДО СВАТБАТА: Преди срещата“ ще бъде излъчено през декември.

Бъди Валастро и семейството му се завръщат и ще създават невероятни сладкарски изкушения в 9-ия сезон на „КРАЛЯТ НА ТОРТИТЕ“ –  най-популярната поредица на TLC в глобален мащаб. В новите епизоди семейство Валастро ще докаже отново, че когато работи заедно, всичко е възможно. Към забавлението ще се присъединят и неповторимите персонажи Тереза Капуто от „МЕДИУМЪТ ОТ ЛОНГ АЙЛЪНД“ и Уитни Тор от „МОЯТ ГОЛЯМ ПИЩЕН ФАНТАСТИЧЕН ЖИВОТ с новите сезони на популярните им предавания.

TLC от дълго време е дом на обичаните семейства и през октомври 2017 г. каналът ще приветства ново ексцентрично семейство. „БОГИНЯТА НА КОСИТЕ“ проследява Кристина Олива и нейното обикновено работническо семейство от Стейтън Айлънд, Ню Йорк, с помощта на което издига империя за удължители за коса. Други фаворити на зрителите, които се завръщат, за да споделят промените в живота си са семейство Бъзби от „6 дъщери“, „МАЛКИ ХОРА, СВЯТ ГОЛЯМ“, „МНОГОЖЕНЕЦЪТ“ и още много други.

Advertisement

През август TLC ще излъчи премиерата на „Д-Р КРИСЧЪН ВИ ОЧАКВА“ – честно и емоционално предаване, което проследява как д-р Кристиан Джесън поема лично случаите на пациенти, които имат спешна нужда от помощта му. На 31-ви август, по случай 20-годишнината от смъртта на принцеса Даяна, TLC ще отпразнува историята на жената, която плени милиони с чара и голямото си сърце. Двучасовото глобално събитие „СМЪРТТА НА ЛЕЙДИ ДИ: ТРАГЕДИЯ ИЛИ ИЗМЯНА?“ ще разгледа теориите за смъртта на Даяна и ще надникне в живота на принцесата, движението, което създаде и света, който остави.

Акцентите в програмата на TLC за 2017-2018 г. включват:

НОВИ СЕЗОНИ НА КЛЮЧОВИ ГЛОБАЛНИ ПОРЕДИЦИ НА TLC:

Kazhete DA na Bulchinskata Roklya 15 Season Photo

„Кажете ДА на булчинската рокля“

С комбинация от модно шоу, история за булки и семейна терапия, животът в булчинския бутик „Клайнфелд“ в Манхатън никога не е скучен. Всяка година, консултантите в този елитен бутик се изправят срещу практически и емоционални препятствия, за да доставят перфектната рокля навреме за големия ден на булката. Тази година зрителите ще очакват новото поколение консултанти и амбициозни стажанти, булки от целия  свят и най-важното – уникални рокли! В предаването присъстват булки знаменитости, включително носителката на награда „Грами“ Ел Кинг. Ще разберем и дали авантюристичните булки ще получат роклята, която оправдава всичките им сватбени очаквания, както и желаното одобрение на антуража им.

Advertisement

„Кажете ДА на булчинската рокля: Великобритания“

През 1981 г. Дейвид Емануел и тогавашната му съпруга Елизабет създават навярно най-знаменитата булчинска рокля в историята за принцеса Даяна. Сега Дейвид сбъдва дизайнерските мечти на бъдещите булки във втория сезон на британската версия на хитовото американско предаване „Кажете ДА на булчинската рокля“. Тя ни пренася в булчинския бутик „Confetti & Lace“ в Есекс, Англия, където Дейвид заедно със собственичката на бутика Кристин Дандо и нейния талантлив екип помогнат на булките да изберат мечтаната рокля и се грижат за пет-звездното им обслужване в подготовката за големия ден. С участието на взискателни булки, антураж с мнение, доза драма и емоция, напрежението нараства. Дали някоя от булките ще се спре на рокля с повече блясък, или по-дълъг воал от този на принцеса Даяна?

Kralyat na Tortite Season 9 Photo

„Кралят на тортите“

Бъди Валастро и екипът му се завръщат по TLC и в кухнята става по-горещо от всякога, защото сладкарят сътворява още сложни творения. Бъди е един от най-изявените майстор-сладкари в САЩ и главен пекар в „Пекарната на Карло“ в Хобокен, Ню Джърси. В епизодите ще видим как съвременен средновековен рицар посещава Бъди с молба да подготви торта с фойерверки. Любовта е във въздуха за годишнината от сватбата на Мауро и Медълин. Освен това, Бъди се приготвя да покаже танцовите си умения заедно с екстравагантна фламенко торта и е жури на готварското състезание „Сблъсъкът на титаните“, което изправя едни срещу други представители на местната полиция и пожарникари. Новият сезон на „Кралят на тортите“ ще разкрие и разкошните торти на Бъди, с които събитието ще бъде отбелязано повече от подобаващо.

MBFFL Season 3 Photo

„Моят Голям Пищен Фантастичен Живот“

Advertisement

Някога гъвкава и атлетична танцьорка, Уитни Тор достига до близо 180 кг. заради синдрома на поликистозните яйчници. Макар да и да ѝ е отнело много време, тя най-накрая е щастлива в тялото си и живее живота си щастливо и с високо вдигната глава. Уитни се завръща с още фантастични приключения, а драмата ще достигне връхна точка. Необвързана, руса и със собствен дом, Уитни има нов подход към предизвикателствата. Новият сезон показва изпитанията и премеждията на Уитни, докато тя се бори с драмите на мъжете, недоразумения и сериозни танцови състезания, които подлагат на изпитание силата на Уитни и ѝ вдъхват повече кураж откогато и да е било.

НОВИ ПОРЕДИЦИ:

„90 дни до сватбата: Преди срещата“

След успеха на „90 дни до сватбата“ и продължението му  „90 дни до сватбата: Заживяха ли щастливо?“, се очаква още една подкрепяща поредица. Най-новото попълнение към поредицата представя двойки, които имат онлайн връзка, но все още не са се срещали на живо. Зрителите ще преживеят тяхното пътешествие, докато влюбените пътуват до държавата на любимия си за пръв път в опит да започнат връзка. В края на пътешествието, двойката се изправя пред избор – да продължи по пътя на любовта, стигайки до годеж или да приключи връзката си, оставяйки един от влюбените с разбито сърце.

Boginyata na Kosite Season 1 Photo 1

„Богинята на косите“

Advertisement

Вълнуващото ново предаване на TLC проследява големия успех и още по-големия характер на Кристина Олива. Тя е въплъщението на жена, дължаща успеха единствено на себе си. Родена и израснала в Стейтън Айлънд, Ню Йорк, Кристина създава собствена компания за удължаване на коса само на 18 години, работейки от гаража на родителите си. За три години, тя има достатъчно клиенти, за да отвори свой собствен малък салон в Стейтън Айлънд и наема сестрите и братовчедка си. С помощта на семейството си, вече световноизвестната империя за удължаване на коса на Кристина е готова за следващата голяма крачка – отваряне на салон в центъра на Манхатън. Зрителите ще проследят вълненията на Кристина и семейството докато се справят със стреса при управлението на новия салон и предизвикателството да имат семеен бизнес.

„Д-р Крисчън ви очаква“

Това ново, искрено и емоционално предаване проследява как доктор Крисчън Джесен поема случаите на пациенти, които имат спешна нужда от помощта му. В чисто новата му съвременна клиника, доктор Кристиан и екипът му от медицински професионалисти предоставят уникално и персонално обслужване, съобразено с нуждите на разнообразните му пациенти. Хора с неотложни медицински въпроси и предизвикателни състояния – от проблеми с плодовитостта до психични проблеми, посещават д-р Крисчън и екипа му за консултация в най-желаната клиника на света. Срещата с д-р Крисчън ги успокоява, че каквото и да е тяхното заболяване, той и неговият екип ще стигнат до корена на проблема, ще се преборят с него и евентуално ще променят живота им завинаги.

ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ:

„Смъртта на Лейди Ди: Трагедия или измама?“

Advertisement

За 20-годишнината от смъртта на принцеса Даяна, TLC представя въздействащата история на жената, която плени милиони с чара и голямото си сърце, доказвайки, че е много повече от съпруга на принц. Тя бе родена със стил и присъствие- модна икона, хуманитарист и майка, готова на всичко за децата си. Лейди Ди промени определението за кралска особа – до такава степен, че много се страхуваха, че тя ще заличи монархията.  Смъртта на Даяна беше ужасяващо събитие, което разтресе целия свят. Беше ли тя нещастната жертва на трагичен инцидент, или се превърна в мишената на предателска конспирация? Двучасовото глобално събитие „Смъртта на Лейди Ди: Трагедия или измама?“ ще разгледа теориите за смъртта на Даяна и ще вникне в живота на принцесата, движението, което създаде и света, който остави.

Continue Reading
Advertisement