Открийте ни и в

Телевизия

TLC представя документалния филм в две части „Джони срещу Амбър“

Avatar

публикувано

на

TLC представя документалния филм в две части „Джони срещу Амбър“ 141

“Джони срещу Амбър“ е докумантален филм в две части, който представя две напълно противоположни гледни точки, изследващ една от най-публичните и медийно отразявани съдебни битки на десетилетието – обвиненията в домашно насилие между Джони Деп и Амбър Хърд. Филмът отразява и последвалото дело за клевета, което Деп заведе срещу News Group Newspapers Ltd.

Оригиналната продукция на discovery+ показва ексклузивни и задълбочени интервюта с адвокатите на всяка една от страните, Дейвид Шерборн и Саша Уас, докато преразглеждат делото, широко обсъждано и в съдебната зала, и извън нея, и завършило с присъда на Върховния съд на Обединеното кралство срещу Деп.

Документалният филм разглежда обширните доказателства, използвани по време на съдебните производства в Обединеното кралство, включително видеозаписи, снимки, текстови съобщения и аудиозаписи, направени от самата двойка, за да предостави уникален анализ на това, което наистина се е случило отвъд медийните заглавия, и за да изследва изключително важния и комплексен въпрос за домашното насилие.

 

Джони срещу Амбър, историята на Джони | 21:55 ч., 15 юни

Джони срещу Амбър, историята на Амбър | 23:00 ч., 15 юни

Реклама