Connect with us

Телевизия

TLC разказва за любовта между хора от различни култури в премиерната поредица „Цветовете на любовта“

Avatar

Публикувано

на

Tsvetovete na Lyubovta Dorkys i Alberto

Могат ли различната националност и култура да бъдат пречка за любовта между двама души? Как приема обществото връзките между хора от различни раси? С какви трудности се срещат подобни двойки в ежедневието си? Отговорите на тези и още много въпроси зрителите ще научат в премиерната за България романтична поредица „Цветовете на любовта“. В нея Италия се превръща в дом между много влюбени хора с различен етнически произход, култура, нрави и обичаи. Първият епизод от поредицата ще се излъчи на 23-и ноември от 23:00 ч. по TLC.

В 12-е епизода на „Цветовете на любовта“ зрителите ще станат свидетели на любопитни, действителни истории от живота на 11 влюбени междурасови двойки. Те идват в Италия от различни страни и имат различни разбирания, но са готови да изградят нови традиции и да създадат семейства. Дали обаче е лесно подобна двойка да организира празненство за сватба, раждане на дете или годишнина? По чии обичаи се случва това? Оказва се, че в ежедневието си тези хора са изправени пред много трудности, които трябва да преодолеят в името на любовта – от дребните задължения в бита до резервираното отношение на околните и пречупването на установените стереотипи.

tsvetovete_na_lyubovta_kathleen_i_mattia

Когато Доркис от Венецуела приема онлайн приятелството на Алберто от италианския град Падуа, тя дори не е предполагала, че един ден италианецът ще се превърне в баща на децата ѝ. Девойката Силвия от италианската провинция Асколи Пичено не си е и помисляла, че когато порасне, ще се омъжи за индиеца Амит, облечена като индийска принцеса, а когато Джони от Нигерия се качва на лодка, за да избяга от смъртта, най-малкото, което е очаквал, е да открие в Сицилия не само спасение, но и жената на мечтите си – Марта.

Това са само малка част от историите в поредицата „Цветовете на любовта“, които ще развълнуват зрителите със своята автентичност и очарование. От Бразилия до Япония, от Италия до Финландия, сериите ще покажат как любовта не признава нито националност, нито цвят.

tsvetovete_na_lyubovta_yuko_i_raffaele

Advertisement
Continue Reading
Advertisement