Connect with us

Култура

TOMMY HILFIGER представя #TOMMYNOW

Avatar

Публикувано

на

Джиджи Хадид, снимка: PR

Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corp. [NYSE: PVH], представя #TOMMYNOW – първото за сезона модно шоу, което ще се проведе на 9 септември в “Tommy Pier” на южния кей на Манхатън в Ню Йорк. Моделите от есенната колекция, както и колекцията TommyXGigi, създадена в сътрудничество между Томи Хилфигър и супермодела Джиджи Хадид, ще бъдат достъпни през всички търговски канали веднага след представянето им на подиума.

Събитието ще бъде отворено за публика и ще отразява визията на дизайнера за демократизирането на модата като ще предложи на потребителите забавна и уникална атмосфера. Излъчването на шоуто в реално време ще даде възможност на присъстващите и на тези, които го гледат дистанционно, да пазаруват всеки избран артикул на tommy.com.

“#TOMMYNOW е шоуто, което изразява основната философия на моята марка, и което винаги съм искал да представя“, споделя дизайнерът Томи Хилфигър. „Нашият бранд променя традиции, слага клиента в сърцето на бизнеса и вярва в създаването на вдъхновяващо преживяване, което съчетава мода и забавление. Участието на супер модела Джиджи Хадид ще направи шоуто незабравимо и аз съм изключително развълнуван да споделя този момент с всички приятели и фенове от цял свят в петък вечер.“

TOMMYNOW е нетрадиционно интерактивно шоу, отворено към потребителите и подсилено чрез дигиталната търговия. Колекцията, която ще се представи на подиума, ще може да бъде закупена още по време на шоуто с помощта на дигитални сензорни дисплеи, както и дистанционно чрез излъчване на живо и социалните мрежи като Instagram, Snapchat, Facebook и Pinterest.

Advertisement

Джиджи Хадид ще открие шоуто в облекло от колекцията TommyXGigi, създадена от самата нея в сътрудничество с Томи Хилфигър. Джиджи е световният посланик на дамските колекции на Tommy Hilfiger, в това число на облекло, обувки, аксесоари, очила, часовници и парфюми на марката. Колекцията TommyXGigi е базирана на уникалния модерен стил на Хадид в съчетание с характерния за Хилфигър класически американски стил. Модното шоу ще включва и дрехи от есенната колекция Hilfiger с ключови предложенията на дизайнера към дамите.

#TOMMYNOW ще продължи два дни и  ще се проведе от 19:00 ч. вечерта на 9 септември на “Tommy Pier” (на 16-тия южен кей на Манхатън). Повлиян от пристанищните панаири от Кони Айлънд до Санта Моника, “Tommy Pier” ще бъде сцена на въртележки, карнавални игри и еклектична смесица от продавачи, вдъхновени от света на TommyXGigi. Кеят ще бъде домакин на два pop-up TommyXGigi магазина, Tommy Hilfiger винтидж магазин, организиран от Frankie Collective, щанд за музика Hilfiger Records от Jones Music Vintage Vinyl, студио за маникюр на Valley, студио за временни татуировки с морски мотиви на Tattly, както и pop-up студио за татуировки на Bert Krak от Smith Street Tattoo Parlour. Гостите ще могат да се насладят и на класически панаирни вкусотии и забавления, включително и 12 метрово виенско колело. “Tommy Pier” ще бъде отворен отново за публика на 10 септември между 12 на обяд и 8 вечерта, с участие на DJ-и, огромни LED екрани, които ще продължат да излъчват шоуто, както и още една специална поява на -Джиджи Хадид.

Continue Reading
Advertisement